Mi baja lehet a cicámnak?
Figyelt kérdés
Elköltöztem otthonról még nyáron, cicám ott maradt a szüleimmel, akik most hívtak, hogy holnap viszik orvoshoz, mert tegnap reggel óta nem pisilt, viszont az ágyra felmászva véres cseppeket hagyott az ágyneműn. Gondolom, a veséjével lehet valami, de nyugtassatok meg, hogy minden rendben lesz, mert nem lehetek ott mellette, és aggódom. :(
(Egyébként 3 éves ivartalanított kan, lakásban tartott, eddig semmi baja nem volt, 1 éves kora előtt kicsivel volt ivartalanítva.)
2014. febr. 10. 21:59
1/23 anonim válasza:
Az én cicám is vér cseppeket hagyott amikor le ült de nem volt semmi baja.és szorítok hogy a doki azt mondja hogy semmi baja.ha kaptál hirt róla küldesz privát üzit mert én imádom a macskákat és mindent meg tennék értük.
2/23 anonim válasza:
Úgy tudom, az iartalanított kandóroknál, aki sok száraztápot eszik, gyakori a húgykövesség. Kevesebb táp megelőzésre, antibioutikummal gyógyítható, sztem ez lesz. Írj majd mit mondott a doki, jobbulást a cicádnak :)
3/23 anonim válasza:
Uhh mennyi elgépelés :D Tehát: *ivartalanított kandúroknál, és antibiotikummal
4/23 A kérdező kommentje:
Kap szárazat és nedveset is. Száraz kb. folyton ki van téve, ahhoz minimálisan nyúl hozzá, amúgy nedveset kap.
2014. febr. 10. 22:46
5/23 anonim válasza:
Víz van előtte? Vigyázni kell az ilyennel mert ha nem pisil ott gond van. Elzárhatja egy kő a hugy útját. Lehet vesekő. De gyulladás is. Mindenképp vigyék el dokihoz. Minél hamarabb. Ha sokáig nem pisil akkor még nagyobb baj lesz. Mert csak gyülni fog a pisi. Lehet hogy ír fel gyógyszert ami feloldja a követ.. Majd a doki segít. Eszik iszik rendesen?
6/23 A kérdező kommentje:
Viszik - immár ma, mert elmúlt éjfél - orvoshoz, csak kis megnyugtatásra, véleményekre voltam kíváncsi. Víz folyamatosan van előtte, de - más macskánál nem tudom, hogy van, mert ő az első cicánk, bár most rákerestem, és látom, hogy amúgy se nagy ivók a macskák - egy nap maximum fél-egy tálkányi víz fogy el. Azt nem tudom, most evett-ivott-e, de szerintem kakilni kakilt, meg evett is, a pisiléssel volt gond. Jaj, meg azt elfelejtettem írni, bár nem tudom, van-e kapcsolat, de csütörtök este hányt is egyszer.
2014. febr. 11. 00:24
8/23 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! A cica egyáltalán nem pisil. :(
2014. febr. 11. 14:29
9/23 anonim válasza:
Igen ott van benne, hogy súlyos esetben teljesen elzáródik. Remélem már elvitték, mert ahogy az is benne van, ha nem látják el időben, akkor húgyvérűségben el fog pusztulni.
10/23 anonim válasza:
Minél hamarabb jó doki kell neki. Mert így meg fog halni. :( Talán egy ultrahang is kell majd. Ez nagyon SOS helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!