Jót tesz a cicának ha ketten vannak? Illetve egy alomból vagy ne?
Ha sokat vagy távol, akkor jobban elvannak egymással ketten, mint egyedül. Lakásban akarod tartani? Mert akkor jól gondold meg - dupla adag bútorkarmolászás, dupla kaki-pisi, kaja, szőr szanaszét :))
Nekem kettő van, imádom mindkettőt, de ha újra kezdeném, csak egyet hoznék el. (anno menhelyről hoztam őket)
Az a legjobb, ha egy alomból vannak. :) De egyébként hogyha nem agresszív természetűek, akkor lehet más alomból valót is mellé rakni. Szerintem, hogy ne legyenek kölykök, a lány-lány párosítás a legjobb - ebből a szempontból. De egyébként meg a fiú-lány. :)
Sok sikert :)
ja, és a fiú-lány párosnál arra ügyelj, hogy időben ivartalanítsd őket, mert egymással is párosodnak, akkor is, ha egy alomból valók.
Az a tapasztalatom, hogy a lánycicák szelídebbek. A fiúk amikor ivarérettek lesznek, akkor megvadulnak és jelölnek (összepisilik a lakást), de ivartalanítással ez megszüntethető. Nekem most két kandúrkám van, mindkettő ivartalanítva van, nagyon szelíd dörgölőzős cicák.
Furcsa, de a lánycicák jobban el vannak egymással, mint a kandúrok. Erről olvastam is, hogy egy nőstényekből álló kolónia létrejött, és együtt nevelték a kölykeiket, a hímeket meg elzavarták! Csak párosodni mentek el.
Tehát amit javasolnék, az a lány-lány párosítás. Ekkor nem nagy fontosságú, hogy egy alomból vannak-e. Viszont készülj fel az ivarérettség elérésére után a szőrnyű nyervákolásra, amit majd csapni fognak! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!