Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám már kb 2 hónapja...

A macskám már kb 2 hónapja meg van fázva, és folyik az orra, tüszög és most a sok orrfolyástól ill. tüszögéstől vérzik neki. de szerencsére játszik, eszik, iszik. (kop, kop) Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Állat orvoshoz nem tudunk menni..kamilla teával törölgetem.
2014. febr. 7. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért nem lehet megérteni,hogy a betegséget gyógyszerrel gyógyítják,nem praktikával.

Ha egy ember rákos lesz,akkor nem kamillateát iszik,hanem elmegy a kórházba és speciális szereket kap.

Ez így működik az állatoknál is,a legtöbb betegséget gyógyszerrel,vagy egyéb állatorvosi kezeléssel gyógyítják,nincsenek praktikák.Főleg,hogy azt sem tudod mi a pontos baja.

A cica ebbe belehalhat.

A hatályos törvény szerint pedig,állatkínzást követ el,aki hagyja az állatát szenvedni,nem biztosít neki állatorvosi ellátást.Ez börtönbüntetéssel is sújtható,plusz pénzbírság.

Garantáltan többe kerülne,mint az állatorvosi számla.

Beszéld meg a szüleiddel,hogy érte is ők a felelősek,mivel te nem vagy nagykorú...és mondhatom remek példát mutatnak a gyereküknek felelősség terén,hogy hagyják a macskát szenvedni.

2014. febr. 7. 16:10
 12/14 A kérdező kommentje:

M már nem vérzett az orra és nem is tüsszög olyan sokat...sokat játszik!:)

Remélem így is marad.(+)

2014. febr. 7. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:
A macska náthára nincs házi praktika. Csak jut rá 1000 ft hogy a doki meggyógyítsa. Nekünk is így volt. Trüszköléskor vér is jött. Én két cica kezeléséért fizettem 1000 forintot. Ennyi csak jut rá. A többi már csak kifogás. Én is falun lakom. 20 km utazom a dokihoz. Akár kocsival akár busszal. Egy doboz vagy egy utazó is megteszi. Te is elviheted!
2014. febr. 8. 00:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Állandóan vissza fog térni a fertőzés, amíg nincs rendesen kikezelve és nem oltatod be. Szerinted az a szerencsétlen jól érzi magát betegen? Ha nem tudod megoldani a cica ellátását akkor minek tartod? Hogy szenvedjen? Keress neki egy rendes gazdát, aki elviszi orvoshoz és törődik vele. Vagy legalább telefonon hívj fel egy állatorvost és kérj tanácsot, hogy milyen antibiotikumot adhatsz neki és milyen dózisban!
2014. febr. 8. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!