A macskám már kb 2 hónapja meg van fázva, és folyik az orra, tüszög és most a sok orrfolyástól ill. tüszögéstől vérzik neki. de szerencsére játszik, eszik, iszik. (kop, kop) Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Állat orvoshoz nem tudunk menni..kamilla teával törölgetem.2014. febr. 7. 12:50
1/14 A kérdező kommentje:
Mármint az orra vérzik.
2014. febr. 7. 12:51
2/14 anonim válasza:
Nem megfázott a cicád, hanem egy macska betegségben szenved. Gyógyszer nélkül esélyed sincs meggyógyítani. Utána oltatni kell , és nem lesz többé ilyen baja.
3/14 A kérdező kommentje:
A szüleim nem viszik el az állat orvoshoz...pedig már vagy 100× mondtam nekik..:(((((((((((((
2014. febr. 7. 12:59
4/14 anonim válasza:
Vannak a városodban állat védők???Őket nyugodtan meg kérheted ,hogy vigyék el orvoshoz a cicádat. Egyébként minden állatorvosnál lehet halasztva vagy részletben viszetni.
5/14 A kérdező kommentje:
faluban lakom:|
2014. febr. 7. 13:19
6/14 anonim válasza:
Van Facebook-od???Ha van akkor szólj a cicamentő angyaloknak és ők garantáltan segitenek. Add meg a cimed nekik meg egy időpontot ,hogy mikor jöhetnek a cicájért. Na meg tel. számot.ŐK BIZTOS SEGITENEK!!!
7/14 anonim válasza:
Állat orvoshoz én sem vinném, de ha nem viszitek állatorvoshoz, az állatkínzás, amely szabadságvesztés büntetéssel is sújtható.
8/14 anonim válasza:
2 hónapig nem tudtál semmi megoldást kitalálni, hagyod szenvedni szerencsétlen jószágot? Elég lenne neked egy plüss macska, annak talán valamit használ a kamilla tea...
9/14 anonim válasza:
A szüleidet akár 3 évre lecsukhatják ezért.
10/14 A kérdező kommentje:
Ettől nem lettem okosabb..nem tehetek róla hogy nem viszik el állat orvoshoz...de akkor legalább valami praktikát mondjatok..:(
2014. febr. 7. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!