Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha nyernél a lottón akkor mit...

Ha nyernél a lottón akkor mit adnál meg a cicádnak?

Figyelt kérdés
Én adományoznék az állatvédő egyesületeknek és a cicám luxus életet élne.

2014. febr. 5. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Rántott levest száraz kenyérrel.
2014. febr. 5. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

építtetnék neki egy 56 emeletes vityillót. vennék neki egy boeing 737-est. ő lenne a londoni tőzsde nagy"kutyája"

. és nem maradhat el az aranygombolyag

2014. febr. 5. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk mi emberek, hogy a cicáknak mi a luxus.
2014. febr. 5. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
és megvenném neki mexikót és egész dél-kelet európát
2014. febr. 5. 20:30
 5/10 anonim válasza:
100%

"építtetnék neki egy 56 emeletes vityillót. vennék neki egy boeing 737-est. ő lenne a londoni tőzsde nagy"kutyája"

. és nem maradhat el az aranygombolyag

"

A lottónyereményből? Abból max. 5-10 lakást veszel Budapesten. A rekord méretű nyereményekből 20-at 30-at.

Ha repülőre akarod költeni, akkor Boing-re esélyed sincs...

2014. febr. 5. 20:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha-ha!!!
2014. febr. 5. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Ennél nem sokkal tudnék neki többet adni. Kap szuper prémium kaját, bármi baja van orvoshoz viszem, ivartalaníttattam, szed paszta vitamint és szőr oldót, amit nagyon szeret, van macska fája, és több ágya, de ő amúgy is a miénket szereti.

A lottó nyeremény annyiban változtatna az életén, hogy kertes házba költöznénk és macskabiztos lenne a kert, vagy hatalmas kifutója lenne, amiben szabadon lehet, de biztonságban. Bár ehhez lottó nyeremény sem kell, amint kertesbe költözünk, ez megvalósul.

2014. febr. 5. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk ezt:

[link]

2014. febr. 6. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
De ezek mind olyanok, hogy marhára nem kell hozzá lottó nyeremény, csak egy kis ügyesség...
2014. febr. 6. 12:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit jelent nálad a luxus élet, de én nem milliomosként is megadok a macskáimnak mindent amire szükségük van. Mindegyik oltott, ivartalanított, chip-es, prémium minőségű ételt kapnak és húst. Nagyon szeretem őket, sokat foglalkozom velük, de ez nem kerül pénzbe. Nagyon szép helyen lakunk, erdős részen, kijárhatnak és ezt nagyon élvezik, mellette játékokra nincs is szükség.

Egy cicának nincs szüksége emberi értelemben vett luxus termékekre, nem attól lesz boldog, hanem attól hogy egészséges és törődnek vele, szeretik.

2014. febr. 7. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!