Ha nyernél a lottón akkor mit adnál meg a cicádnak?
építtetnék neki egy 56 emeletes vityillót. vennék neki egy boeing 737-est. ő lenne a londoni tőzsde nagy"kutyája"
. és nem maradhat el az aranygombolyag
"építtetnék neki egy 56 emeletes vityillót. vennék neki egy boeing 737-est. ő lenne a londoni tőzsde nagy"kutyája"
. és nem maradhat el az aranygombolyag
"
A lottónyereményből? Abból max. 5-10 lakást veszel Budapesten. A rekord méretű nyereményekből 20-at 30-at.
Ha repülőre akarod költeni, akkor Boing-re esélyed sincs...
Ennél nem sokkal tudnék neki többet adni. Kap szuper prémium kaját, bármi baja van orvoshoz viszem, ivartalaníttattam, szed paszta vitamint és szőr oldót, amit nagyon szeret, van macska fája, és több ágya, de ő amúgy is a miénket szereti.
A lottó nyeremény annyiban változtatna az életén, hogy kertes házba költöznénk és macskabiztos lenne a kert, vagy hatalmas kifutója lenne, amiben szabadon lehet, de biztonságban. Bár ehhez lottó nyeremény sem kell, amint kertesbe költözünk, ez megvalósul.
Nem tudom mit jelent nálad a luxus élet, de én nem milliomosként is megadok a macskáimnak mindent amire szükségük van. Mindegyik oltott, ivartalanított, chip-es, prémium minőségű ételt kapnak és húst. Nagyon szeretem őket, sokat foglalkozom velük, de ez nem kerül pénzbe. Nagyon szép helyen lakunk, erdős részen, kijárhatnak és ezt nagyon élvezik, mellette játékokra nincs is szükség.
Egy cicának nincs szüksége emberi értelemben vett luxus termékekre, nem attól lesz boldog, hanem attól hogy egészséges és törődnek vele, szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!