A te cicádnak milyen sajátos dolgai vannak?
Szerintem mindegyikük egy egyéniség, és biztos mindnek van egy kis hibbantsága. A miénk például mindent lelökdös az asztalokról vagy polcokról amit elér. És nagyon sokat "dumál".
De a férjemnek pl volt olyan macskája, amelyik úgy szerette a sárgadinnyét, hogy neki kellett először adni belőle mert addig nyávogott:-)
Lány:
- olyan magasra ugrik hogy a seggével nyitja ki a kilincset (nem vicc sajnos, kinyitja az ajtókat)
- amikor takarítom az almot és leveszem a tetejét bebújik alá és a macskaajtót lökdösi belülről :D
- nem hajlandó megenni a felvágottakat, viszont a chipset azt két pofára tolja és könyörgi (nem kap, csak néha sikerül lopnia)
- mindig hagyja, hogy a kandúr ellopja a kajáját, de ha macskakolbászról van szó, akkor morogva elszalad vele, azt az egyet nem engedi :D
- nem iszik a tálkájából, csak a kádból, csapból, mosdóból úgy, hogy a mancsát belenyomja a vízbe, vízcseppekbe és lenyalogatja
Fiú
- reggel berohan a hálóba, beveti magát az ágyba és dagaszt 15 percen keresztül :)
- éjjel ha kimegyek klotyóra utánam jön és az ölembe ugrik, miközben végzem a dolgom...
- ha sétálásból jövünk haza, akkor hirtelen cipőfétis fejlődik ki nála, és szarrá akarja rágni az aktuális cipőket. Az otthoni cipők nem érdeklik, csak a frissen levetettek :)
- a kenyeret, zsemlét, kiflit egyfolytában ellopja és megeszi magában...
Mindkettő:
- napi két alomtisztítás után az első dolga mindegyiknek belepislantania/kakkantania, mielőtt még visszatennénk a tetejét az alomnak
- reggel-este koncert van az ajtó előtt, mikor aludni megyünk/mielőtt kelünk...
Hú elég sok :D
- Folyamatosan beszél mint egy sziámi pedig perzsa de nem csak nyávog,bürrög,motyog mindenhez van hozzáfűznivalója.
-Labdázásnál ha otthagyom mert meguntam akkor hatalmasakat vernyákol mint akit ölnek,mert hogy a labda nem gurul magától.
-Minden reggel a fejemen alszik és a hajamat eszi. Ez rutin,arra kelek kora reggel hogy lehuppan a fejemről,párom meg levideózta hogy előtte fél óráig ette a hajamat,előtte meg kitudja meddig:D
-Van egy kistestű kutyánk,őt lesből támadja minden adandó alkalommal,főleg ha meghallja hogy becsukódik a liftajtó,felértek párommal akkor elbújik a falkereszteződésbe és mikor odaér a kutya ráugrik a nyakára.
-Mindent hanggal jelez. Ha elmegy pisilni/kakilni,ha felugrik az ágyra,ha éhes,ha elmegy játszani,mindent kommentál.
-Kakiját kb 10-15 percig ássa
- Hát kajálás előtt nálunk is van veszett vernyogás mert éhen akarunk halni.
- Csak az én ölembe van el,de úgy hogy teljes erőből belenyomja az orrát az én fejembe,majd végigsúrolja a fejem a hátával majd a seggét is előszeretettel tolja a képembe:D
-Ő nem alszik egésznap mint más cicák,csak éjszaka de akkor a fülembe kell nyomni a párnámat úgy horkol.
-És ami nagyon pozitív: Kaparófán kívűl semmin nem élezi a karmát,imádja a macskabútor sok cicával ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!