Mennyire viseli meg a macskát (lakásban tartott), ha esténként alvás idejére (7-8 óra átlagban) bezárjuk egy kb.6 m2-es fürdőszobába?
Természetesen ott van a macskaalom, az alvóhelye, kaja, víz, és rengeteg játék. 5 hónapos. Reggelente persze készülődésnél amikor meghall minket, egyből nyávog, hogy engedjük ki.
Hozzáteszem, hogy jókedvű energikus, személy szerint nem látom rajta, hogy ez megviselné, de én laikus vagyok, ezért kérdezném a nagyérdeműt.
Köszönöm a választ. A helyzet az, hogy nem megoldható, hogy ki-be járkáljon a macska. (házból kertbe, és vissza)
Azt vettem észre, hogy esténként sűrűn aktív a macska, és nem szeretnénk esténként kétszer-háromszor arra kelni, hogy a macska futkározik, ugrál a bútorokra, mert néha azért rá tud jönni az 5perc stb. Ezért van bezárva, és igen sajnos minden este.
Igen, ez lett volna a következő próbálkozásom, hogy csak a háló ajtaját csukom be, és akkor van szabad tere. Ezt napközben ki is próbáltam párszor, de akkor nyávogott, mert tudta, hogy bent vagyunk. Erre kéne rászoktatni…?
A kérdésben konkrétan az szerepel, hogy a macska reggel nyávog, amikor meghallja, hogy a család felkelt. Az nincs leírva, hogy egész éjszaka kétségbeesetten és a szabadításért könyörögve nyávogott volna.
Továbbá 6 m2-es "lyuk", amibe szegényke be van zárva. Mármint egy öklömnyi állat. Ebben a térben el is tud veszni. Ennél némely emberek kisebb irodákban dolgoznak napi 8-10 órákat éveken át. Ne tévesszük már el a mértéket.
Kérdező, ha a cica jó kedélyű és vidám, mozgékony, amikor veletek van, akkor biztos, hogy nem viseli meg a "bezárás". Egyébként meg - ez a világrend a macsek számára. Te adod a napi ételét, te szabod a törvényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!