Van lány macskák számára fogamzásgátló injekció? Ez mennyi ideig hat, mikor adható be először és mennyibe kerül?
A 22:33-asnak is csak azt tudom mondani, hogy sokkal jobb megoldás külön zárni a nőstényt a kandúrtól, mint hormonokkal tömni a nőstény cicát...
És akkor abba már ne is menjünk bele, hogy mi lesz akkor, ha elkezded fedeztetni a nőstényedet a kandúrral. Egy nőstény egy évben többször is tüzel. Ha minden alkalommal hagyod, hogy kölykök legyenek belőle, elég hamar elköszönhetsz a nőstény cicádtól, ugyanis ha egy évben többször is fial, az tönkre fogja tenni...
Tenyésztésbe akkor érdemes belefogni, ha nagyjából tisztában vagy vele, mi vár rád. Nagyon aranyosak a kölyökcicák, de rengeteg velük a gond, és a te felelősséged, hogy mindegyiknek jó gazdát találj. Arról nem is szólva, hogy tagnak kell lenned egy egyesületben, törzskönyvesnek kell lennie a szülőknek, és illik a leggyakoribb betegségekre szűretni a szülőket...
Ha nem tudod külön zárni a két cicát, akkor vagy minden évben adsz a nősténynek fogamzásgátlót, vagy agyonfialtatod. Egyik sem túl szerencsés megoldás.
Én sosem fogom megérteni, hogy aki macskákkal akar foglalkozni, és ott az internet az orra előtt, miért nem néz utána annak, hogy mi is ennek a módja...
És nyugodtan le lehet pontozni, de azt hiszem, attól még nem lesz másnak igaza.
Mennyi intelligens, normális, épeszű ember van itt...
A sok fene nagy állatvédőnek üzenem, hogy a szerencsétlen kérdező IDEIGLENES megoldásra gondolt. A saját macskáját meg úgy fialtatja, ahogy akarja. Ha ekkora a pofátok, fogadjatok ti örökbe a menhelyről. Nemhogy örülnétek, hogy megmentette a két németjuhász közül, aztán törődni akar vele, nem pedig nyakra-főre fialtatni.
Én is injekciót fogok adatni a macskámnak, egyelőre, mivel anyagilag nem fogok tudni zsebből kifizetni 15 ezer laza forintocskát. De persze nekem is egyszerűbb lett volna vízne fojtani, vagy zsákban autó alá dobni a kismacskát, amit fél éve fogadtam be. Vagy fejszével agyonütni, az még humánusabb, nem?
Ahelyett hogy örülnétek, hogy van még, aki befogad állatokat, és gondoskodni akar róluk, emiatt pedig KÉRDEZNI mer, jó hogy nem külditek el mindjárt az anyjába, mert EGYELŐRE egyszerű megoldást akar találni.
Vagy utaljatok neki pénzt a műtétre!!!!
Kedves Utolsó!
Köszönöm a hozzászólást és hogy kiálltál mellettem! Kérlek már ne utaljatok, a macska meg van műtve :)))
Neked pedig azt tanácsolom, hogy keress akciót, én is akció keretében csináltattam meg 7 ezer körüli összegért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!