Melyik Acana tápot szereti jobban a cicátok?
1.Grasslands Cat&Kitten
2.Pacifica Cat&Kitten
3.Wild Prairie&Kitten
Most rendeltem mind a három ízből egy-egy 0,4kg-os csomagot,mert nem tudom melyiket szeretik,illetve hogy szeretik-e majd! Sok jót olvastam erről a tápról,és itt is meggyőztetek,hogy ezt egyék a cicáim! Purina one-ról térünk át erre,ha szeretik,és kiváncsi vagyok a véleményetekre nálatok melyik íz vált be a legjobban!
Ha veszek kiegészítésnek-változatosságnak,akkor a pacifica a menő,a grasslands nálunk nem jött be,wild praire elment.
Most orijent esznek, múlt hét óta megint a csirkéset,előtte 8 hónapig 6hal volt. Most úgy veszem észre,kicsit nyammognak, a halasat szívesebben ették.
De ez egyáltalán nem mérvadó..
Köszönöm a választ!
Tudom,minden cica más,mindnek más az ízlése,csak kiváncsi vagyok,mert ha 10 cicából 9 nem szereti a Prairiet,akkor tuti nem a macsekkal van a baj! :)
Nálunk a whiskas ment,aztán mikor utána olvastam mi van benne,akkor váltottunk purina one-ra! Megpróbáltam friskiest,de amíg purinából 18 dekát ettek 1 nap alatt (2 db 4 hós kandúr),addig friskiesből 8-10 dkg volt a max.,mert annyira utálták! :(
Az egyik kérdésemre mindenki Acana,és Orijent ajánlott úgy döntöttem Acana-t kipróbáljuk!
Futrinkacuccán elég jó áron vannak a tápok szerintem!
:)
Köszönöm!
Köszönöm a választ! :)
Közben mind a három ízt kipróbáltam,és mind a három nagyon ízlik nekik,így felváltva fogom majd rendelni!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!