Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hányt a cicám! Lehet oltás miatt?

Hányt a cicám! Lehet oltás miatt?

Figyelt kérdés

Pár perce egyszer csak elkezdett öklendezni a kiscicám, és kétszer hányt, sokat de viszonylag szilárdat...Jajj, és most megint!!!!

Ma voltunk az első oltáson, féregtelenítőt is kapott, immár második alkalommal.

Nem evett semmi mást, csak amit szokott.

Vagyis...utoljára whiskas száraztápot vettem neki, ma fogyott el a régi, ez volt az első nap,h csak a whiskasből kapott. Attól lehet????

Segítsetek!! Aggódom!!

2009. dec. 2. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A féreghajtó elég sűrűn okoz hányást, nem csak cicáknál. Az oltás + a féreghajtó együtt méginkább megterhelte talán. Még van egy tippem: ha autóztatni kellett az oltáshoz, akkor lehet az autó miatt kavarodott fel a gyomra. Nekem a kutyam volt így az első autóútján.

Mindenesetre figyeld, mert ha holnap is folytatja, akkor irny a doki. Adj neki tejet, az megnyutatja a gyomrát.

2009. dec. 2. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:

omfg NE ADJ NEKI TEJET !!! Főleg nem egy KIScicának, főleg nem hányás után.Főként a kismacskák a tejtől hasmenést kapnak, amitől legrosszabb esetben ki is száradhat.

Persze ez nem vonatkozik pl. a whiskas macska-kölyöktej készítményre, de kötve hiszem, h az előttem szóló erre a termékre gondolt vna.

Amúgy én is azt mondom, h ha holnap is folytatja, akko vidd vissza az orvoshoz, de figyelj rá h addig is egyen és legyen ott innivaló, de VÍZ nem TEJ !!!

Üdv!

2009. dec. 2. 23:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem autózott, buszoztunk. Attól nem lehet, párszor utaztunk már, sosem volt rosszul...Remélem csak az oltás...

Tejet semmiképp sem állt szándékomban adni neki :-) (Bár az én pocimat mindig az hozza rendbe :P )

Talán nem hányik többet...nem hiszem, h maradt bármi is a gyomrocskájában...

2009. dec. 2. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Legelső vok.

Nem vbagyok macskaszakértő, és lehet, hogy tényleg nem jó neki ilyenkor a tej. Annyit tudok, hogy az összes ittszületett kismacska, amint elkezdett enni, azonnal kapott tejet, és azóta is minden nap, és az égvilágon semmi baja nem volt egynek sem.

2009. dec. 2. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:
ezért nem fogom én beoltatni magam!!!
2009. dec. 2. 23:41
 6/7 anonim válasza:
Ha eddig más fajta tápot kapott akkor lehet a tápváltás az oka.Az én cicám sem bírja mindet pl a kit-kat-től mindig rosszul van és hányni szokott.
2009. dec. 2. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a féreghajtótól van. Ne aggódj.

Néhány tévhit:

1. A macskának hasmenése lesz a tejtől. Ez nem igaz,sok macskának igen,soknak nem.

2. A whiskas jó kaja. Nem igaz. Egy rakás sz@r. Ne mérgezd vele.

2009. dec. 3. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!