Nem lesz semmi baja?
Tegyel ki neki Purina One szarazat es konzervet adj neki egy keveset reggel es este. Nalam ez nagyon bevalt, most probalom a kulonbozo Purinakat, azt hiszem az Steril cat az, ami kontrollalja az elhizast.
A macska nem eszik tobbet annal mint ami kell neki, cicam szaraztapos talja mindig tele van, nincs elhizva, gyonyoru macsek.
Nem eszik folyton mert a konzervel jól lakik!
De akkor adok neki száraz tápot is!:)
Meg víz is van előtte!
Ha sokat eszik és vékony, akkor lehet, hogy beteg, gondolok itt a bélférgességre. Ha nem féregteleníted rendszeresen, akkor szerintem a "túletetés" helyett először vegyél neki Stronghold spot-ot (bőrre kell csepegtetni, az élősködőket öli ki a cicus szervezetéből).
A cicusok nem nagyon hajlamosak túlzabálni magukat... hacsak nem valami nagyon fogukra való étket kapnak.
Az előző vagyok még mindig, csak véletlenül elnyomtam az üzenetet...
Szóval lehet, hogy egyszer-egyszer úgy telezabálja magát, hogy szegénykéből kijön, de a cicusok nem kutyusok. A kutyusok ugyanis felzabálnak mindent, ami elöttük van.
Ha a féregtelenítésen túl vagy, úgy etesd minőségi (tápanyagban gazdag) eledellel, és biztosan hízni fog.
ha most találtad,mért nem ezzel kezded?
Akkor fokozatosan adj neki egyre többet, nem tudom mennyi idős, de majd beszámolsz hogy hány kiló. az alapján lehet megmondani hogy jó-e vagy sem.
De. most még semmiképp ne adj neki sokat, mert lehet előtte éhezett és a májában kárt tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!