Nem lesz semmi baja?
Mint már többször elmondtam elmondom most is. A macska nem kutya, ergó nem úgy táplálkozik mint a kutya!
Semmi baja nem lesz ha kint hagyod az ételét ugyanis ha valaki látott már normálisan táplált macskát enni, akkor azt is láthatta hogy nem zabálja be az egészet egyszerre ahogy a kutyák! Ők sokszor esznek keveset! Nem lehet beszabályozni nekik mikor egyenek (vagyis be lehet de nem jó!) Ugyhogy e-maitt sem elhízni nem fog sem meghalni! Nekem 14 éves a macskám, mindig lent van előtte a táp és valószínüleg hihetetlen de még él és nem kövér! Az előző 18 évesen végelgyengülésben pusztult el...
Két macskám van,mindkettő (közös) tálkája egész nap tele van. Sosem eszik meg egyszerre,hanem a nap folyamán több alkalommal elcsipegetik. Még nem is hallottam olyan macskáról,amelyik mindent felfalt volna,amit elétettek.
Szerintem bátran tedd elé és tapasztald ki,mennyi idő alatt fogyasztja el.
15:35 vagyok: én nem konzerves tápra gondoltam! Sőőt!
A cicus előtt legyen mindig száraz táp és mi napi 2-3szor kicsi zacsis tápot adunk e mellé + néha leeső nasik:-)
De csak magában a konzerv nem jó! Eleve nagyon egy oldalú és kevés tápértékű! A száraz mellé mi azért adunk zacskósat is hogy több folyadék legyen a szervezetében mert amugy nem iszik sokat. Szóval felejtsd el a csak konzerv tápot és normális súlyú lesz a cicus.
nálunk a cicáknak állandóan van száraz táp a tálban és friss víz. konzervet csak napi 1 max. 2 alkalommal kapnak és csakis annyit amennyit azonnal meg is eszik.
van olyan cicóm aki nem is kap konzervet mert hasmenése lesz tőle :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!