Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért ne lehetne rendes...

Miért ne lehetne rendes kanállal (amit mi is használunk) kikanalazni a macskának a konzervet a tányérjára?

Figyelt kérdés
A férjem szerint ez gusztustalan. Dehát a macska még nem nyúlt hozzá, és az is csak élelmiszer a konzervben, nem macskaürülék!

2014. jan. 11. 14:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
35%
Komolyan elképeszt az emberi butaság. Első ami megdöbbentő a szaktudás vs. tapasztalat.... Hát remélem ezt az állatorvosodnak is előadtad, hogy mivel Te 25 év tartassz macskat Te étressz mindenhez. Kettő senki nem mondta, hogy a macskatáp fertőző pusztán annyit, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan. Három azok akik büszkén válallják, hogy macskakajat esznek azoknak gratulálok. Hihetetlen mióta menő dolog hülyének lenni? Nem is értem. De jò étvágyat hozzá! Végül a kérdezőnek: Ha a férjedet zavarja az nem elég ok Neked, hogy ne azzal a kanállal estesd mint a macskádat. Basszus titszeld már meg annyira, hogy megteszed ezt Neki ahelyett,hogy itt vitára bocsáltanád ezt a kérdést!
2014. jan. 19. 16:30
 22/30 anonim ***** válasza:
87%

Te is titszelj már meg minket azzal, hogy helyesen írsz. -.-

Titszelettel -.-

2014. jan. 20. 09:56
 23/30 anonim ***** válasza:
35%
Na igen ez jellemző! A tartalom felfogásához sajnos az IQ-d nem elég, csak ahhoz, hogy egy ártatlan elgépelést észrevegyél! Gratulálok!
2014. jan. 20. 11:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
tartassz, étressz, bocsáltanál... >:D
2014. jan. 20. 13:56
 25/30 anonim ***** válasza:
51%
Ok! Elgépeltem, mert mobilról írtam.... Az emberek hibáznak ez előfordul! De attól mert vétettem helyesírási hibát, még elgondolkozhatnál azon amit írtam! Tudod az én hibám csak a figyelmetlenségből adódik! Nem pedig IQ hiányából! :-) De mindegy is hagyjuk! Úgysem jut el a tudatodig mi is a kérdéssel a probléma! Mindenkinek a maga dolga milyen módon éli az életét!
2014. jan. 20. 14:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

*Az emberek hibáznak(VESSZŐ) ez előfordul.

De attól(VESSZŐ) mert..

..elgondolkoDhatnál azon(VESSZŐ) amit írtam..

Tudod(VESSZŐ) az én hibám..

Nem pedig IQ hiányából (?????)

De mindegy is(VESSZŐ) hagyjuk

..tudatodig(VESSZŐ) mi is..

..maga dolga(VESSZŐ) milyen módon

*

legyél magadra büszke, mrs. szaktudás

én a helyedben inkább azon gondolkodnék el, hogy a kényszeres takarításmániáddal mit akarsz pótolni az életedből :D és most a szaktudás beszél belőlem .......

kérdező: szerintem nevetséges, hogy a férjed ilyenek miatt képes "veszekedni". azóta vmi?

2014. jan. 23. 04:13
 27/30 A kérdező kommentje:
Nagy "szaktudású" fiatal szőke biológusnőnk IQ-jából csupán arra futja, hogy másokat lehülyézzen, de arra nem, hogy tényekkel támassza alá az állítását. Vajon végzett-e olyan kísérletet, hogy egy macskaeledeles kanalat mosogatószerrel elmosott, utána odaadta valakinek, hogy az egyen vele, és az illető azonnal dobott egy hátast, és a boncolásnál a jegyzőkönyvben az állt, hogy macskakaja okozta a halált? Vajon kedves szakértőnk tette-e már mikroszkóp alá a mosogatószivacsát, amellyel az edényeit mossa? Ha nem, próbálja ki, hol lesz több bacilus!
2014. jan. 23. 22:30
 28/30 A kérdező kommentje:
26-osnak válaszolok: igen, elsimult az ügy, mostmár a férjem is belátta, hogy bolondság volt emiatt aggódni:)
2014. jan. 23. 22:31
 29/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem friss a kérdés, de válaszolok. Én időjárástól függően melegíteni szoktam a macskakonzervet. Olyan nagy kancsóban, ami az oviban teáskancsóként funkciónál meleg vizet öntök, és belerakom a tápot 5-10 percre. Ahhoz még van egy villa, kanál, kés, attól függően, hogy milyen a táp, melyikkel célszerűbb esetleg aprítani. Ezeket használat után elmosom, de csak a cicaeledelhez használom. Ebbe nem lehet belekötni, nem nagy kiadás 1-1 darab evőeszközt erre elkülöníteni.
2015. okt. 1. 09:36
 30/30 anonim ***** válasza:

Mennyire fogyatékos barmok vagytok!

Elkell mosogatni,és kész. Én is azzal adom neki. Semmi baja nem lesz tőle az embernek...

A kezed is ha szros lesz megmosod.

2020. máj. 6. 12:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!