Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskanáthás a macskám, adnak...

Macskanáthás a macskám, adnak gyógyszert állatpatikában?

Figyelt kérdés

Adnak úgy gyógyszert macskanáthára, hogy nem viszem el a macskámat? Nem szeretném kitenni plusz stessznek, és hurcolni a hideg levegőn, egész nap fekszik a kandalló előtt..

A szeméről már lemostam a csipát és az orrát is megtisztítottam, de fél óra múlva ugyanolyan állapotban volt. Enni nem eszik, csirkemelltől elfordítja a fejét.. Tejet adtam neki kortyonként fecskendővel, mert nem hajlandó enni. Nagyon félek, hogy reggelre elveszítem :'(

2014. jan. 10. 19:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül a gyógyszerek, kezelése?
2014. jan. 10. 19:18
 2/14 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy kép róla jelenlegi állapotában.. :( (A piros az orrán egy eledel darab.)

2014. jan. 10. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Atya úr isten!!!! Azonnal vidd orvoshoz!!! Tedd csak ki stressznek nyudodtan mert nemhiszem ,hogy megéri a vasárnapot!!! És ne tejet adj neki hanem vizet!!
2014. jan. 10. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Miota van ilyen allapotban? -_-

Amit tehetsz ha nem tudod elvinni, akkor kihivod az allatorvost.

2014. jan. 10. 19:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
JESSZUSOM!!!Azonnal állat orvos!!! Tőlem 2000ft-t kért el a doki 4 injekcióért. Ez nem egy nagy összeg. Szerintem sem éri már meg a holnapot!
2014. jan. 10. 19:46
 6/14 anonim ***** válasza:
SÜRGŐSEN ORVOS!!!!!
2014. jan. 10. 19:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Es a 3. valaszolonak igaza van, vizet adj neki (a kiszaradas veszelyebb, mint az, hogy nem eszik) es ha mindenfelekeppen enni akarsz neki adni, ne tejet, hanem tojast, az nem art(hat).
2014. jan. 10. 19:48
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell ilyen hangnemben válaszolni, senki nem tudja mióta van ilyen állapotban, és semmilyen részletet... Csak az alapszituációt ismerik, és így válaszolnak....

Segítséget kértem, és támadást kapok.. köszönöm szépen... ezen az oldalon mindenki ilyen bunkó.... Sajnálom, de nem tehetem meg, hogy 8-10.000-ért kezeljék a macskámat jelenleg, ezért szerettem volna megtudni, aki esetleg tapasztalatból tud segíteni, hogy mit tehetnék a macskámért, és mennyibe kerül a kezelése.. Ma reggel még jól volt, evett-ivott. Délután hazaértem, és ilyen állapotban fogadott... Nem jött a hívásomra, és nagyon rosszul nézett ki szegény, azóta javult egy kicsit, amikor kamillával letisztítottam szemét, orrát, száját. Holnap elmegyek az állatpatikába, megkérdezem az eladót, hogy mit tudna adni a macskámnak, mert súlyos állapotban van.. De attól tartok, hogy vizsgálat nélkül nem adják ki a szükséges gyógyszert. Állatorvos pedig ilyenkor nem rendel, és a környéken 50km-re van legközelebb ügyeletes állatorvos, 2x annyiba kerül a kiszállási díja, mint maga bármilyen kezelés..

2014. jan. 10. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért válaszolunk ilyen hangnemben ,mert aki ilyen kérdést tesz fel:pl. Adnak ki vény nélkül xy gyógyszert???-Aki tényleg szereti a macskáját az nem kérdezősködik hanem szalad vele orvoshoz ha messze van ha drága ez nem kifogás.
2014. jan. 10. 20:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Azt hittem azért van ez az oldal, hogy kérdést tegyünk fel, vagy segítséget kérjünk egymástól.. De tévedtem... Köszönöm a semmit..
2014. jan. 10. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!