Macska ultrahangnál elaltatják a cicámat hogy meg tudják nézni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 08:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem attól függ, mennyire tűri a cica. A miénket varratszedéshez is el kellett altatni, mert megutálta a dokit, és feltett szándéka volt, hogy összekarmolja. :D
2/5 Firestorm válasza:
Az én cicámat nem altatták el UH-nál.A grabancánál megfogta és megcsinálta az uh-t.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. 2 válaszoló : téged kéne agyon csapni. :D
2014. jan. 10. 10:59
4/5 anonim válasza:
Miért kéne agyoncsapni? Ez a bevett módszer. Ha nem hisztis az állat, a grabancnál megfogva (helyesen) mozdulatlan lesz, és nem ficánkol a vizsgálat alatt. Ha stresszes, vagy támad, bebódítják. (egy állatorvos)
5/5 anonim válasza:
Szerintem másodszorra valami szadista állat írt, hogy agyon kéne csapni, és erre reagált a kérdező, csak azóta törölték azt a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!