Használható Cicán A panzi pet piret mix?
Szerintem egy 4 honapos macskara alkalmazhato a Frontline. A Frontline oldalon ezt irja:
"A FRONTLINE Spray már a születést követően 2 napos kortól alkalmazható, vemhes és szoptató állatok is biztonságosan kezelhetők.
Adatok hiányában a FRONTLINE és FRONTLINE Combo spot on készítményeket ne adjuk 8 hetesnél fiatalabb kutya- és macskakölyköknek."
A bolhairto sampon csak egy reszet oli meg a bolhaknak, a macska fejet, foleg a fulet vedeni kell a viztol furdetes soran, igy a bolhak a fejre menekulhetnek. A testen is megmarad egy-egy bolha, szerintem, nem tartjuk a macskat 1-2 percnel tobbet a vizben.
Szia!
Állatgyógyszertárban vettünk Neostomosan koncentrátumot AUV. 5 ml (410Ft) fel kellett oldani 1l vízben és megfürdetni benne a kicsit! 5db bolha jött ki belőle (nem is láttunk nagyon többet), simán ki lehetett szedni a bundájából! 11hetes
Az első válaszadó vagyok....
Én ajánlom a Stronghold spotot. (frontline nekünk nem vált be). Ez a spot védettséget is ad, így nem kell a nyakörv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!