Miért van ráírva a kutyáknak való bolhanyakörv dobozára hogy macskákon nem használható?
Ha kicsi kutyákra valót raksz rájuk azzal szerintem semmi gond nem lehet. Viszont lehet, hogy egy nagyobb kutyának való nyakörvben több a hatóanyag, és a macskáknak káros lehet hosszú távon, de ezt az álltapatikában kell megkérdezni...
Amúgy 1 nyakörvet 1 csattal hogy raksz 2 macskára?
( én egyébként spot-on-t használok, és normál, fényvisszaverős biztosnsági csatos nyakörvet, nem is olyan rég hagyta el az előzőt, de legealább nem fulladt meg ott ahol felakadt, hanem lepattant a nyakörv... másmilyenben nem engedném ki a cicámat, mert ha felakad és nem esik le a nyakörv, kész a baj)
Értem, hát gondolom ami eddig bevált azzal ezután sem lesz gond.
Biztosan vannak erősebbek is és akkor azért nem szabad.
Egyébként ketté szoktam vágni a nyakörvet és amin nincs csat arra teszek, rávarrom egy régebbiről. Így megúszom 180 ft-ból a két macskára, mert kifejezetten macskáknak való felénk csak 700 ft-ért van.
Ja és még annyithogy:
MÉG NINCS SEMMI BAJUK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!