Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit hogy csináljak? (LENT)

Mit hogy csináljak? (LENT)

Figyelt kérdés
Beszertném adni cicámat egy menhelyre Miskolcon.Csak úgy odavihetem és befogadják?vagy hogy van ez?Vagy esetleg valaki be tudná fogadni szegényt!
2009. nov. 30. 15:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Miért akarod beadni???? Ennyire kőszívű vagy? neked milyen érzés lenne ez fordított esetben?? milyen emberek vannak.. ha beadod menhelyre akkor felesleges cicát tartanod!!
2009. nov. 30. 15:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Hirdetted már valahol? Ha nem hirdeted, sosem fog kiderülni, hogy valaki befogadná-e. Egyáltalán nem pártolom a leadást, mindegy ki mit talál ki miért életbevágó megszabadulni tőle, de ha már le akarod adni, legalább tényleg menhelyre vidd és ne a sintértelepre, mert ott aztán ülhet míg el nem altatják, senki nem fog neki gazdát keresni.
2009. nov. 30. 15:34
 3/15 A kérdező kommentje:
1 pár hete találtam,befogatnam,amig nem találok neki helyet!De nem tarthatom meg!És most nem is ez alényeg,lécci a kérdésre válaszoljatok!
2009. nov. 30. 15:35
 4/15 A kérdező kommentje:
már több helyre is adtm fel hirdetést,de semmi!:(
2009. nov. 30. 15:35
 5/15 A kérdező kommentje:
segítsetek lécci,fontos!
2009. nov. 30. 15:36
 6/15 anonim ***** válasza:
jaj arra nem is gondoltatok, hogy esetleg tényleg életbe vágó a dolog amiért örökbe akarja adni? ha nem szeretné a cicát, akkor elvinné 120 kmvel arrébb és kirakná... próbáld meg a menhelyen, és ha nem fogadják be akkor mindenképpen hirdetsd meg vhol
2009. nov. 30. 15:37
 7/15 A kérdező kommentje:
de már meghirdettem több helyen is!
2009. nov. 30. 15:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Mivel a menhelyek általában tele vannak nagy rá az esély hogy csak várólistára kerül a cica. Szóval ha lesz szabad hely akkor tudod csak beadni!

Keress neki gazdát ha már befogadtad...nem tudom hogy lehet szíved leadni de mind1.

2009. nov. 30. 15:39
 9/15 anonim ***** válasza:
hol laksz? hátha a környéken és keresek egy embert
2009. nov. 30. 15:47
 10/15 A kérdező kommentje:
Miskolcon
2009. nov. 30. 16:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!