Mit hogy csináljak? (LENT)
Figyelt kérdés
Beszertném adni cicámat egy menhelyre Miskolcon.Csak úgy odavihetem és befogadják?vagy hogy van ez?Vagy esetleg valaki be tudná fogadni szegényt!2009. nov. 30. 15:30
1/15 anonim válasza:
Miért akarod beadni???? Ennyire kőszívű vagy? neked milyen érzés lenne ez fordított esetben?? milyen emberek vannak.. ha beadod menhelyre akkor felesleges cicát tartanod!!
2/15 anonim válasza:
Hirdetted már valahol? Ha nem hirdeted, sosem fog kiderülni, hogy valaki befogadná-e. Egyáltalán nem pártolom a leadást, mindegy ki mit talál ki miért életbevágó megszabadulni tőle, de ha már le akarod adni, legalább tényleg menhelyre vidd és ne a sintértelepre, mert ott aztán ülhet míg el nem altatják, senki nem fog neki gazdát keresni.
3/15 A kérdező kommentje:
1 pár hete találtam,befogatnam,amig nem találok neki helyet!De nem tarthatom meg!És most nem is ez alényeg,lécci a kérdésre válaszoljatok!
2009. nov. 30. 15:35
4/15 A kérdező kommentje:
már több helyre is adtm fel hirdetést,de semmi!:(
2009. nov. 30. 15:35
5/15 A kérdező kommentje:
segítsetek lécci,fontos!
2009. nov. 30. 15:36
6/15 anonim válasza:
jaj arra nem is gondoltatok, hogy esetleg tényleg életbe vágó a dolog amiért örökbe akarja adni? ha nem szeretné a cicát, akkor elvinné 120 kmvel arrébb és kirakná... próbáld meg a menhelyen, és ha nem fogadják be akkor mindenképpen hirdetsd meg vhol
7/15 A kérdező kommentje:
de már meghirdettem több helyen is!
2009. nov. 30. 15:38
8/15 anonim válasza:
Mivel a menhelyek általában tele vannak nagy rá az esély hogy csak várólistára kerül a cica. Szóval ha lesz szabad hely akkor tudod csak beadni!
Keress neki gazdát ha már befogadtad...nem tudom hogy lehet szíved leadni de mind1.
9/15 anonim válasza:
hol laksz? hátha a környéken és keresek egy embert
10/15 A kérdező kommentje:
Miskolcon
2009. nov. 30. 16:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!