RC Szfinx fajtatáp?
Akkor meséld el szépen ebben mi volt az ami nem volt helyes szerinted, ha te annyira értesz hozzá!
Össze vissza kérdezel, nem értem akkor mi a kérdés, minek tetted fel, ha válaszolnak rá és lesz@rod, meg közlöd hogy nem a saját nem hozzáértő tapasztalatra vagy kíváncsi. Akkor mit vártál ki fog neked válaszolni a császár??? :/
Aki leégeti magát az nem én vagyok, hanem aki feltesz egy kérdést, majd válaszolnak rá, ami persze nem jó, még felteszi máshogy a kérdést és mi a vége?- mert a kérdező maga sem tudja mit is akart- az hogy a válaszoló nem ért hozzá. Hát akkor ne kérdezz, vagy ha nem tetszik a válasz akkor írd meg hogy mégis mit akarsz!!! Utolsó!! Nem hiszem hogy butább voltam annál, minthogy megírta, hogy a(nem) hozzáértő válaszomra nem kíváncsi!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!