Száraz a szfinx cicám bőre. Mivel kenjem be?
A szőrtelen cicákat igenis kell fürdetni, mert nincs szőrük, ami a bőrükben termelődő faggyút felfogná.
Szerintem érdemes telefonon megkérdezni egy állatorvost, hogy mit javasol. Lehet, hogy egy gyengédebb samponnal lenne érdemes fürdetni.
Szfinx macskam van nekem is. Furdetni kotelezo! A tenyeszto aki lassan 20 eve foglalkozik vele, szigoruan meghagyta anno ezt nekem.
Idealis hetente furdetni a cicust, de ket hetetente is elegseges. (Nyaralas miatt volt hogy kitolodott nalunk es attol eltekintve hogy eleg mocskos volt a cicank, mas gond nem lett vele.)
Fultisztitas is hetente, iszonyu mennyisegu sotetbarna zsir tud osszegyulni a fuleben.
Koromvagas 2 hetente elegseges.
Furdetni Lactacid Femina vagy ehhez hasonlo PH tartalmu intim samponnal.
Sok baba furdeto termek sajnos tele van allergennel, szarito tartalmu anyagokkal.
A Nivea termekei is eleg jok, azt is be lehet vetni furdeteshez es a Lactacid Feminat az esetben csak havonta egyszer.
A szfinx macska sok odafigyelest, gondozast igenyel! Gondoljunk csak bele, nincs szore, olyan a bore szinte mint a mienk, nekunk is furodni, tisztalkodni szukseges.
Ne hanyagoljuk el kedvenceinket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!