Hogyan lehetne rávenni, hogy elvigye orvoshoz?
Az ismerősöm 2 cicája rettenetes állapotban van. Egy hete szült meg az anyamacska és 5-ből 3 cica meghalt. Macskanáthásak és férgesek. Egy ócska száraztáp van előttük egész nap és sehová serm tudnak behúzódni.Az anyamacska is a fenyőfa tövében fialt le. -Van pénzük és idelyük az tuti.
-Mondtam neki ,hogy 3000ft lenne a macskanátha és a férgesség kezelése!!-Meg azt is mondtam ,hogy inkább szervez egy party-t mint ,hogy megmentsen egy életet. Van egy gyerekük is. 8 éves.Szép példát mutatnak mit mondjak. Hogyan vegyem rá őket ,hogy tegyenek már valamit??
Ez nagyon durva!
Nekem befogadott öreg anya cicám van,ahova költöztünk ott hagyta a gazdi,nehezen,de magamhoz szoktattam! Kinti cica,az őszi ellése egy kupac gally alá sikerült a szomszédba! Esős idő volt,totál szét volt ázva szegénykém,de a picik szárazak voltak,még rögtön első nap átvittem őket egy fedett száraz helyre! Anya cica nem kapott oltásokat,de foglalkozunk vele,kap konzervet,tápot,reggel és este,valamint langyos tejes vizet (kevés tejjel,csak éppen hogy kis íze legyen a víznek)! Undorító,hogy ennyit nem tud megtenni a macskáért!
Sajnos ha a picik sem érdeklik nem tudsz mit csinálni,nem is fog vele foglalkozni! :( Remélem vissza kapja a sorstól ugyanezt!
A lopás nagyon csúnya dolog,ilyet nem írunk másik embernek! ;)
Mi lenne,ha véletlenül eltűnnének a kiscicák? Mondjuk picit segíthetnél benne,és akkor szerető gazdihoz kerülhetnének! :)
Ne várj tovább,segíts a kicsiken! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!