Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol van olyan cicamenhely,...

Hol van olyan cicamenhely, ahonnan örökbe lehet fogadni kölyökcicát? (Bp. )

Figyelt kérdés

Cicám mellé szeretnék örökbefogadni egy másikat, ezért mindenképpen kölyköt keresek. Tudtok nekem javasolni olyan menhelyet, ahová elmehetek megnézni a cicákat és relatíve sok kölyök van? Ha menhelyi cicátok van, honnan hoztátok?

A válaszokat előre is köszönöm

2009. nov. 29. 20:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Még megbeszélem a férjemmel. Több menhelynek írtam, megvárom a többi választ is. De nagyon tetszik a cicus.
2009. nov. 29. 21:02
 12/20 anonim válasza:
rendben, nagyon örülnék ha sikerülne odaadnom.. nagyon szeretm ezt a kiscicát, de ha nem teszek valamit, akkor hamarosan megöli az nayacica.. sajnos muszáj odaadnom valakinek és örülnék ha jó kezekbe kerülne... mert sajnos nálam nem maradhat :(
2009. nov. 29. 21:08
 13/20 A kérdező kommentje:

A férjemnek tetszik a cica :) Nem szeretnénk elhamarkodottan dönteni, de minél többet nézzük, annál jobban tetszik a macsek :) Pár nap múlva mindenképpen írok neked privátot, hogy hogyan döntöttünk és az esetleges felmerülő kérdésekről!

Köszi a lehetőséget

2009. nov. 29. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:
6 hónapos nem érdekel?KaNDÚR,házi cica,fekete-fehr szinű
2009. nov. 30. 15:34
 15/20 A kérdező kommentje:

Hat hónapos nem. Két okból:

1. Hat hónaposan már lehet ivarérett, én pedig még azelőtt szeretném ivartalanítani.

2. Nem biztos, hogy ilyen idősen hozzá tudna szokni a mostani cicámhoz, ezért minél kisebb, annál jobb.

A kicsi fiún még gondolkodunk.

2009. nov. 30. 15:51
 16/20 anonim ***** válasza:
miért a te cicád hány hónapos?
2009. nov. 30. 16:11
 17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos mégsem tudunk cicát befogadni :'( Pedig úgy szerettem volna egyet :( Azért mindenkinek köszönöm
2009. dec. 4. 11:08
 18/20 anonim válasza:
Rendben...
2009. dec. 5. 09:59
 19/20 anonim válasza:
2010. nov. 9. 20:42
 20/20 anonim válasza:
de ha gondolod nekem nem rég szülletek cicáim. 1 hét mulva elválaszthatok
2010. nov. 9. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!