Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? Nagyon fontos!

Mit tegyek? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
Az anya cica mostanában folyamatosan veri a kölkeit, és mindenki tanácsolta hogy vigyük el őket. Sajnos nincs aki befogadja őket. Ha csak kiteszem valahova őket (4 hónaposak) akkor túlélik? Nagyon nem szeretném ezt a megoldást, de sjanos így még jobban veszélyben vannak az anyacica miatt. Kérlek segítsetek...
2009. nov. 28. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ki ne tedd őket!!! Akkor már inkábbm mnehely...

Hol keresel nekik gazdit?

2009. nov. 28. 20:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Interneten adtam fel hirdetést, hogy ingyen el lehet őket vinni, illetve az ismerőeimet tudtam csak megkérdezni, de senki nem szeretne kiscicát... Én sem szívesen akarom megtenni.. de ez így nagyon veszélyes... a menhelyek nem iagzán fogadnak be cicát, azok tele vannak... :( ... nagyon szeretem őket...
2009. nov. 28. 20:22
 3/13 anonim ***** válasza:
A helyi vagy megyei újságban is hirdesd meg, hogy ingyen elvihetők. Barátnőmék minden cicaalommal így csináltak. Egy hét alatt elvitték az összeset mindig.
2009. nov. 28. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha kiteszed, azt a törvény bünteti. Elvileg. Inkább vidd be egy menhelyre, hirdess tovább!

És ivartalanítasd a macskádat. Már ezt az almot sem szabadott volna engedni.

5/13 anonim ***** válasza:
Figyi, én tudok egy embert, aki mondta, hogy kellene neki egy kiscica. Tudnál bővebb infot adni róluk? Privátot is írhatsz, szívesen segítek gazdit keresni!
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

NE TEDD KI ŐKET, MERT MEGHALNAK!

VIGYÁZNOD KELL RÁJUK, MERT FELELŐS VAGY ÉRTÜK. HIDD EL, HOGY AZ ANYA NEM AZÉRT BÁNTJA, MERT MEG AKARJA ÖLNI, HANEM LE AKARJA VÁLASZTANI. NEKEM IS EZT CSINÁLTÁK AZ ANYACICÁK, DE UTÁNA MÉGIS BÉKÉBEN ÉLTEK ÉS ÉLNEK IS.

SZERINTEM NEM LESZ GOND.

ÜDV

2009. nov. 28. 21:06
 7/13 anonim válasza:
Ki lehet vinni piacra is karton dobozban. Főleg hét végén nagy az esély, hogy elviszik a cicákat. Az utcára nem szabad kitenni őket!
2009. nov. 29. 00:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Es legy olyan kedves, kasztraltasd az anyamacskat!
2009. nov. 29. 09:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Anyamacskát nem lehet kasztrálni, mert nincsen nékije heréje egyetlen egy se... :-)

Ivartalanítást akartál mondani bizonyára. Egyetértek veled. Különben a kérdező félévente újabb alomra számíthat, ami kitolás az anyával, kitolás a családdal, kitolás a kismacskákkal, és kitolás a társadalommal is.

2009. nov. 29. 12:15
 10/13 A kérdező kommentje:
már ivartalanítottam a cicát
2009. nov. 29. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!