Kutya222 kérdése:
Most akkor jot cselekedtem?
Figyelt kérdés
egy fekete dagadt cicus fiu macska nyilván a lány cicánk miatt szokott ide járni most raktam ki neki egy kis pariert hátha éhes lenne és nem is akarom hogy ide jöjön kajáért mert feltem a cicámat szerintetek ide fog szokni ha egyszer rakok ki neki kaját vagy nem fog ide járni kajáért?2013. dec. 26. 22:03
1/7 anonim válasza:
Igen oda fog szokni, és ne félj az írásjelektől, nem bántanak.
2/7 anonim válasza:
Tudom ajánlani a Slavia 631-es légpuskát... Ha használod, garantáltan nem szokik hozzátok az a dög.. :)
3/7 A kérdező kommentje:
joh de de nem jo mindegyik betü a laptopomon mert leönöttem colával =,= am nem fogom lelöni :D
2013. dec. 26. 22:26
4/7 anonim válasza:
Már miért cselekedtél volna jót??!!
Ha nem akarod hogy odaszokjon a kaja miatt, mi a fenének eteted?
Amúgy is egy dagadt disznó, még csökkenteni is kéne a kaja adagját, nem hiányzik neki hogy még a szomszéd is etesse!
5/7 anonim válasza:
Ivartalanítsd a nőstény cicát, ha nem szeretnél kölyköket (ha szeretnél akkor is jobb lenne)! Oda fog szokni hozzátok, pedig tuti van gazdája. Ha meg szeretnéd tartani jót cselekedtél, de a nőstény miatt így is úgy is jön, kismacskákból pedig megint sok lesz tavasszal. :(
6/7 anonim válasza:
Egy vödör víz megoldja a tavaszi kismacska gondokat xDD
7/7 anonim válasza:
2es és 6os hozzászóló: veletek is ezt kéne tenni, az is sok gondot megoldana..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!