A cicám beteg! Nem tudom mi lehet a baja, szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most csak a nyers húst eszi meg, egész nap fekszik, dorombol, de a pupillája úgy ki van tágulva, és a tekintete sem tiszta teljesen, mintha fájna neki valami...A levegőt, meg mintha nehezebben venné...Orvoshoz nem tudom elvinni, csak pénteken, mert az ünnepek miatt nem dolgoznak. :(2013. dec. 24. 14:01
11/22 A kérdező kommentje:
Rosszul...Kinti-benti cica, és most elment, valószínűleg fel a padlásra. Lehet, hogy rákos, az anyja meg a testvére abban halt meg. Ha hazajön, akkor holnap reggel elvisszük orvoshoz...
2013. dec. 25. 14:35
12/22 anonim válasza:
Miért holnap reggel. ? Hívj fel pár dokit, hogy ki nézi meg. De az állatkórházak is nyitva vannak. Hitelben is elvállalnak. Én a helyedben nem várnék holnapig. Biztosan szenved is! Miért nem viszed be a lakásba? Evett vagy ivott ? Nem lehet hogy mérgezés? Mert azzal is hamar kell szaladni orvoshoz, mert kínok között hal meg az állat! Vidd inkább most dokihoz. Biztosan elválalják. Nappal van! Cselekedj most!
13/22 A kérdező kommentje:
Ez Szerbia, és most nincs doki, és ne írj többet, mert csak felidegesítesz!
2013. dec. 25. 14:50
14/22 A kérdező kommentje:
Ahol lakom, nincs állatkórház, az orvosokat még az emberek sem érdeklik, nem hogy az állatok, ünnep van, és nem dolgoznak, a telefont pedig kikapcsolják! A cica pedig a lakásban volt, de kiment az udvarra, és felment a fára, nem tudok utána mászni...Nyilván tudja mit csinál, és lehet, hogy most magányra van szüksége! Senki se állítson be rossz gazdának, amikor a legjobb falatokat kapta mindig, ágyban aludt, meg kályha mellett, ha baja volt, vittem orvoshoz, és most is vinném, ha lehetőségem lenne rá!
2013. dec. 25. 14:55
15/22 anonim válasza:
:) Én kérek elnézést, ha felidegesítelek. Ha itt vagy ha külföldön, akkor is köteles lettél volna orvoshoz vinni, mert holnapra rosszabul lesz. Arra sem vagy képes hogy a lakásba be vidd a melegbe? Már rég orvoshoz kelett volna vinni! Ha nem vetted volna észre csak segíteni akarok. De így Hiába! Van állatkórház is. Nem győzöm írni. Nem bántani akarlak. De sajnálom szegény állatot. A hidegben van kint betegen! Ma halt meg a nagymamám kutyája. És hidd el nagyon szar érzés! Neked meg majd marad a lelkiismeretf.! Hol laksz? Keresek én neked állatkórházat vagy ügyeletes dokit. Csak vidd el orvoshoz!
16/22 anonim válasza:
Jól van. Most olvastam. Bocsi. Akkor holnap tudod vinni?
17/22 A kérdező kommentje:
Annyi eszed sincs, mint egy marok lepkének...Szerintem még azt sem tudod, hogy hol van Szerbia! Inkább törődj a magad dolgával, meg boldogítsd a nagymamádat, hogy milyen csapnivaló gazda volt, hogy meghalt a kutyusa!
2013. dec. 25. 15:03
18/22 anonim válasza:
Az ember segíteni akar neked! Most meg itt vergődöl. Segíteni akarok. Azért lépek be ebbe a szarba, hogy tudjam hogy van a cicád. Nem kell itt sem kötekedni sem semmi. Mondtam hogy bocsi. Legalább érdeklődöm irántatok. Nem értelek komolyan. És a nagymamám kutyája 18 éves volt. Nagyon öreg. Muszály volt elaltatni, mert gyenge volt és nem evett. Tele volt daganattal.. Ja, és Boldog Karácsonyt! -.-
19/22 A kérdező kommentje:
Haza jött ma reggel, és elvittem orvoshoz! Persze, nem tudta megmondani mi a baja, de adott neki vitamint, meg most már jobban van sokkal! :)
2013. dec. 26. 09:51
20/22 anonim válasza:
Az jó hír hogy jobban van. :) Inyekciót kapott? Hogy hogy nem tudta mi a baja? Nem imbolygó a járása? Mert akkor lehet leukózis vagy Fip amit csak a teszt mutat meg. De ha jobban van, az a lényeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!