Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden macska hány időnként?...

Minden macska hány időnként? Ti mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 17:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Nah kicsit utánaolvastam a szőroldó pasztának. Visszavonom azokat a sorokat hogy kárt okoz a macskának és felborítja a természetes életfolyamatait. Nem csinál az semmit se. Egy tubus állagváltoztatott FŰRE dobáljátok ki a pénzt. Arra arostra amit a macskának a normál etetéssel meg kéne kapnia.
2009. nov. 29. 18:18
 12/20 anonim ***** válasza:

Kedves Hőbörgő!

Ugye, ugye, na ugye? Mielőtt lehülyézed az embert, tájékozódni kellett volna. Remélem, megnyugodtál és szép álmod lesz ezután :))

2009. nov. 29. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem, így most sokkal nagyobb hülyének gondollak de sztem ez a válaszomból ki is tűnt.
2009. nov. 30. 08:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Remélem, szép napod van ettől a "kedves", "szívhezszóló" választól. Újra csak azt tudom írni, nem értem, miért vált ki belőled ekkora indulatot egy egyszerű kérdés? Dehát ahogy mondják: "nagy az Isten állatkertje és néhol alacsony a kerítés". Pusszantás drága!!!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 30. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért sokkal hülyébb, az én macskám lakásban lakik fűhöz nem jut, a macskafüvet meg leszarja, hiába növesztgetem neki, a pasztának viszont nagyon tud örülni mikor kap.
2009. nov. 30. 12:51
 16/20 anonim ***** válasza:
És ha a kiegyensúlyozott táplálásból meg is kapja, akkor is tök jó, amennyire tud neki örülni.
2009. nov. 30. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

A nagy az isten állatkertje idézet jó volt, a te félédre alkalmaznám. Nem a kérdés vált ki belőlem indulatot hanem a hozzátok hasonló hülyék akik megveszik ezt a sok műanyag, csillivillizacskós sz@rt iszonyat összegekért de milyen áron?? Mennyi vizet és áramot használnak fel felesleges dolgok legyártására és mennyi szenny keletkezik közben.. A semmiért. Hogy egy újabb díszes zacskó villogjon egy bolt polcán és a vásárlók elégettek legyenek, hogy megint pénzt hagyhattak ott a semmire.

Ördögi kör, amelynek te és a hozzád hasonlók a játékosai. Lemész a játszótérre megfogsz egy marék füvet, felviszed a macskának és meg fogja enni ha szüksége van rá. Ha nincs akkor meg a paszta is felesleges.

2009. nov. 30. 13:42
 18/20 anonim ***** válasza:
:)))))))))))
2009. nov. 30. 19:08
 19/20 anonim válasza:
65%

A kérdés feltevéséből arra következtetek, hogy nem igazán ismerik saját kedvenceik valódi életműködésér, ezért próbálom egy kicsit részletezni a problémát.

Legelőször az a kérdés, hogy a cica kertes házban él-e, vagy emeletes lakásba van bezárva, ahol a szerencsétlennek nics lehetősége egérvadászatra, ami ragadozó lévén életeleme lenne, ehelyett mindenféle bizonytalan eredetű alapanyagból előállított konzerveken, és száraz tápokon él, ami tartalmaz ugyan rostokat, de közel sem biztos, hogy az ő tápanyagfeldolgozásának megfelel, tehát ez a gyomorban felszaporodik,és a cica a lehető legtermészetesebb úton eltávolítja a számára káros anyagokat, azaz kihányja. Ha ilyen lakásban tartott cicáról van szó, és gyakran hány, akkor el kell rajta a gazdinak gondolkodni, hogy helyesen táplálja kedvencét, vagy bedől a különböző reklámoknak 'mert az igazat mond' pedig csak a silány minőségű termékét akarja minél nagyobb haszonnal értékesíteni. Másodsorban a kertes házakban tartott cicák, akiknek van lehetősége vadászni azok időnként valóban legelnek, gondosan kiválogatva azokat a fűféléket, amelyeképpen az aktuális problémájukra nyujt segítséget. Legyen ez akár vitamin utánpótlás vagy a gyomrot kiürítő keserűfű. A boltokban árusított pázsitfű erre alkalmatlan ezért szedi ki a dobozból, vagy tálból, mert a gyökérzetben érzi azt a hatóanyagot, ha csak kis mértékben is amire a szervezetének szüksége van. Végül is most az ember dönti el, hogy mit egyen a cicája, s a kedvenc. Meg kell próbálni házi konyha maradékával is megkinálni. Nagyon hálás lesz érte.

2009. dec. 3. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Elmondjam, hogy miért válaszolt"indulatosan" az a bizonyos hozzászóló? Mert az emberek 99%-val ellentétben nem a s*ggében hordja az agyát, és nagyon frusztráló lehet az értelmes, életképes 1%-hoz tartozni, és ennyi szellemi fogyatékossal körülvéve élni. De persze titeket is meg lehet érteni, hiszen jóval egyszerűbb bedőlni a gyökér marketingnek, mint használni pár agysejtet. Sok suta barom még azt is elhiszi, hogy a Whiskastól egészséges lesz a macskája, mert drágább mint a teszkógizdaságos, meg cuki lila a doboza. Ja meg mer a tvben is reklámozzák :DDD akkor biztosan jó a szőroldó paszta is :D Kár, hogy ti nem csak magatokban vagytok debilek, hanem még a macskáitoknak is ártotok az észkombájnsággal.
2016. jún. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!