Minden macska hány időnként? Ti mit tesztek ellene?
Az én cicám sem szokott hányni,ma is csak azért hányt,mert délután ivartalanitva lett:(
Lehet kapni az állatos boltban,tescoban Whiskas macskafej alakú dobozkában száraz kaját,ami kimondottan a szőrgolyók ellen kell...és a szőre is fényes lesz tőle!!Én ezt adom neki,a dobozán napi:10darab kell neki!!
És nem drága,350forint körül van:)
Én meg vagyok vele elégedve,mert nagyon szereti:)
Valahol olvastam, hogy normális, ha úgy hetente-kéthetente hány. Hát érdekes lenne. Három macskám van, ritkán hánynak, szőrt meg sosem.
Az egyik egyszer belehányt az ágyneműtartómba, a másik meg a radiátorba. A radiátorba hányás volt a leggázabb, mert mire nagyjából kitakarítottam azt hittem megőszülök.
Az egyik hány a konzervtől, de attól néha megeszi a másikét, amelyik meg csak konzervet eszik. Hát istenem, nem fogom bezárni a wcbe, naponta tízszer, mikor amaz eszik, nagy ritkán kibír egy hányást, majd feltakarítom.
Egyszer meg az egyik hülyére zabálta magát karácsonykor hallal meg konzervvel és éjszaka összehányta az egész házat. Nem is értem, hogy fért bele annyi, amennyit hányt meg honnan? De ezek mind ilyen ritkább dolgok, amúgy nem kell küzdenem vele gyakran. Ha túl gyakran hány érdemes megvizsgáltatni, vagy legalább kikísérletezni, hogy nem-e a gyomra érzékeny valamire.
Igen a szőrt általában kihányják időnként. Ez természetes. Aki ez ellen ad valamit (whiskasos sz@r, paszta)
az elmebeteg. Mert többet nem használ semmit (max. árt) csak pénzkidobás.
Köszi mindenkinek!
Az én macskám mindentől hány,havonta 2-3x.
Akármit adok neki,étel mindig avn elötte,tehát nme kell habzsolnia.Azt látom,hogy csak az ételt hányja ki,nem látok benne szört.Ez elég gáz,mert 2 kisgyerekem van,és unom a hányást takaritani............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!