Hogyan lehet a macskát lecsalni a fa tetejéről?
Figyelt kérdés
2006. nov. 11. 11:15
1/9 anonim válasza:
Szerintem nincs rá jó praktika! Fel kell mászni érte létrával, vagy ágról ágra.
2/9 anonim válasza:
legrosszabb esetben ki kell hivni a tüzoltókat, majd ők leszedik.
3/9 anonim válasza:
Szerintem igaz hogy a macska mindig talpra esik szóval, ha fel tudott menni le is tud jönni.De ha nem akar lejönni próbáljuk lecsalni valami finomsággal,amit szeret a cica.(Pl. párizsi stb.)
4/9 anonim válasza:
Mi mindig a kedvenc kajáját visszük neki oda,és akkor lemászik,de jobb esetben,ha hallja a gazdája hangját,lemászik.Ha nem ,akkor várjunk egy kicsit,ha megéhezik,csak lejön.Végső esetben pedig jöhet a létra...
5/9 anonim válasza:
Mi egyszer úgy csalogattuk le az estefelé fáramászott cicánkat, hogy elemlámpával világitgattunk egyik ágról a másikra. Mivel elég játékos, elkezte a fényt kergeti és nagyon hamar és ügyesen le tudott jönni.
6/9 anonim válasza:
Az én cicám mindig felmászik a fára és nyávog nekem.De mindig lejön épségben.Egyszer egy hatalmasat bukfencezett,azt hittem kitört a nyaka,de semmi baja sem lett.És általában talpra esik
7/9 anonim válasza:
Egyszer reggel a szomszédban egy ismeretlen kismacska felmászott egy vékony ágas fa tetejére és délre le is tudott
jönni.
8/9 anonim válasza:
Rázd le a fáról, talpra esik. : D de komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!