Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan segítsek az asztmás...

Hogyan segítsek az asztmás macskámnak?

Figyelt kérdés
Milyen eszközökkel segíthetek a tünetek legyőzésében a gyógyszereken kívül? Félek, hogy a szüleim nem lennének hajlandók elvinni az állatorvoshoz, de én már hetek óta hallom azt a bizonyos köhögést, ami nem a szőrcsomó felöklendezése. Ha igyekszem tisztán tartani a környezetét, az már egy helyes lépés, nem? Párologtassak vizet? Vannak olyan gyógyszerek, amik vény nélkül kaphatók, és könnyíthetik a macska légzését? Illetve, ha mégis sikerül rábeszélnem a szüleim, hogy vigyük el, mennyibe fog kerülni a vizsgálat körülbelül?

2013. dec. 19. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
[link] Nem tudom, hogy elküldtem e ezt a csoportot. Ők a Cicamentő Angyalok tapasztalt macskásak. :) Ők jobban tudnak segíteni a kérdésedben.
2013. dec. 22. 00:05
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát, egy kicsit furcsa, hogy a Béres cseppet ajánlotta, de végül is ő tudja. Amikor egyszer a papagájunk tépkedte a tollát, akkor is a Béres-cseppet mondta.

Belépek a csoportba, és ott is kérdezősködöm :))

2013. dec. 22. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó ötlet. :) Én is ott vagyok. Ott többet tudnak segíteni. :)
2013. dec. 22. 16:15
 14/17 A kérdező kommentje:

Na most már a kutya is köhög...

De biztos, hogy egymástól független a két eset, mert soha nem érintkeztek egymással, mivel a kutya kint van. Nem tudom, ő miért köhög, szerintem nem kennelköhögés, mert nem nagyon találkozott más kutyákkal. Lehet, hogy megfázott?

2013. dec. 24. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ha viszed a macskát majd dokihoz kérdezz rá. Mostanában fagy volt és lehet a kutya ivott a fagyos nagyon hideg vízből. Lehet attól. Cserélni kell a vizet. A miénknek is mindig langyos vizet viszünk ki naponta többször is.
2013. dec. 24. 23:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Azóta háromszor voltunk az állatorvosnál, és még mindig köhög! :( Először csak egy videót mutattunk a köhögésről, akkor azt mondta, hogy fertőzés lehet, és antibiotikumot adott. Attól nem lett jobb, el is vittük, akkor is antibiotikumot kapott, de akkor injekcióban. Emellett nem volt láza, nem voltak olyan nagyok a nyirokcsomói, és a szívét meghallgatva, az orvos nem mondott semmi rendelleneset... Az antibiotikum néhány napra helyrehozta, de újrakezdődött minden, sőt, akkor már visszhangos is volt. Még egyszer elmentünk, újra kapott antibiotikumot, mert azt mondta az orvos, hogy nagyobb az egyik mandulája, majd adott neki egy olyan szurit is, ami segíthet a letapadt mellhártyán, mert szerinte az van neki. Ez a kezelés is csak néhány napig segített, utána megint köhögött, és köhög most is :( Már nem is tűnik a köhögés nedvesnek, váladékosnak. Nem is tudom, hogy írhatnám le, olyan, mint egy fújtató, amit erőteljesen nyomnak. Néha jön föl egy kis váladék is, ez ilyenkor olyan, mintha egy kis folyadékbuborék fölrobbanna (csak nem egy léghólyagocska? :O), és sokszor nyeldes, mintha valami váladék lenne a torkában. Most is köhögött, szárazon, és már hallani lehet, hogy erőlködik. Szerintem jobban emelkedik a mellkasa, mint kellene...
2014. ápr. 13. 19:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia, kérdező, megírnád, hogy mi lett a macskáddal? Az enyém is, mintha fulladna néha, sokat segítenél, ha megírnád a tapasztalataidat! Köszönöm!
2015. febr. 6. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!