A macskám lenyelt egy picike darab fogselymet. Mit tegyek? Lehet vmi baja? Hívjam az állatorvost? Megvagyok rémülve.
Azért egy macskát ne hasonlítsunk egy gyerekhez...Szeretem az állatokat, de azért ilyeneket ne írj, kérdező.
Ha meg a széltől is óvod, miért nem felügyelsz jobban a macskára? -.-
Baja nem lesz, szinte bármi átmegy az emésztőrendszerükön.
Nyilván nem kívánnék soha ilyet egy gyereknek.Ezt csak azért írtam,hogy szemléltessem valamivel a kedves és jóindulatú válaszolónak,hogy milyen jól esett az,amit írt... Mivel ,velem még nem fordult elő ilyesmi,amióta macskám van ,ezért érthető módon megvoltam ijedve.
Az,hogy azt írtam,még a széltől is óvom,természetesen túlzólag gondoltam,nem lehet ott minden lépésénél.
Megértelek, nekem is volt cicám, 3 hetes korában találtam az utcán.Én is nagyon féltettem mindentől, és sajnos tényleg nem lehetünk folyamatosan a nyomukban.
Egyébként előkerült már a darabka?
Szia!
Köszi. Igen,az ember nagyon tud értük aggódni... Nem is tudtam valami jól aludni miatta.:/
Az a baj,hogy állítólag volt reggel széklete ,de a bátyám nem látta benne a fogselymet. :( Vagyis ,amennyire átnézte. Haragszom is rá ezért ,mert akkor átnéztem volna én ,jobban. Nem tudom,most ilyenkor mit lehet tenni(?)Mert amúgy jól van teljesen,játszik is.De mi van,ha ez később jön ki? vakbél vagy ilyesmi nem lehet belőle?
Okés,köszönöm szépen!!:)
Nem akarom már tovább folytatni a parázást,de szerinted mi az az idő,ami után már nem kell aggódnom,ha nincs semmi fura rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!