Tudtok olyan állatorvost Kecskemét környékén, aki 10. 000Ft alatt végez el nőstény macskán ivartalanítást?
Figyelt kérdés
A macskám kb. 2 éves lehet, és folyamatosan hozza világra a nem kívánt kiscicákat. Mivel már nem győzzük elajándékozni őket, így az ivartalanítás mellett döntöttünk, de szeretnénk 10.000Ft-nál olcsóbban megúszni. Lehetséges ez? Válaszotokat előre is köszönöm :)#ivartalanítás #Kecskemét környéke
2013. aug. 29. 15:16
1/4 anonim válasza:
Olyat tudok, ahol 10.000 Ft-ért ivartalanítanak. Illetve, ha hasas már a cica akkor plusz 1500 Ft. Legalábbis május körül annyiba került, nem gondolnám, hogy azóta emelkedett az ár! De most ősszel biztos lesznek megint ivartalanítási akciók, figyeld majd!
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy lehet értesülni az ilyen akciókról? Van esetleg olyan honlap, ahova ki szokták írni, vagy csak nyitott szemmel kell járni a városban?
2013. aug. 30. 17:16
3/4 anonim válasza:
Én facebook oldalon láttam tavasszal, de a www.menhely.eu oldalra felszokták rakni, meg a Menhely az Állatokért Alapítvány facebook oldalára. Mondjuk ebben szerintem inkább konkrétan kecskeméti rendelők szoktak benne lenni. Egyébként Kecskeméten a Halasi úti Petcity, aki 10.000 Ftért ivartalanít. Ha látom az akciót, akkor írok majd ide :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. szept. 1. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!