Cicám 10 éves, szobacica tüdőgyulladásal megmarad? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
1 honapja volt egy kissebb mütète a hüvelyfal elöre esett.ezután 1 hètre nem evett nem ivott feküdt eg.nap elvittem ujra.tüdögyulladása lett ( benti cica nem tudom hogy..) gyogyszer 5 napig.de nem hatott injekciora horduk utánna. 2 napig jol volt evett ivott örültünk.most megint nem eszik 2 napja.de nem ia kakil caak probálkozik de semmi.hiába kinálom nem eszik elforul.elbujt az ágy mögè megfogni nem tudom odavittem az ètelt nem kèri.kijön vc.re.de semmi több nrm nyaukol semmi.. honap viszem ujra dokihoz ..nem tudom mi lessz mièrt nem gyogyul meg már 3 hete hogy elösször gyogyszert kapott.2013. dec. 5. 00:10
1/4 anonim válasza:
Az én 1 éves cicám sajnos nem élte túl a tüdőgyulladást hiába kezelte napokig az orvos. De a tiédnek szerintem már más baja lehet ha nem tud kakilni. Sürgősen vidd el orvoshoz. Lehet, hogy a beleivel van valami.
2/4 anonim válasza:
Az állatok többnyire nem esznek amikor betegek, csak vizet isznak. Vidd vissza az állatorvoshoz, talán az antibiotikum kiölte a bélflóráját ettől van székrekedése, tudnak adni rá probiotikumot (alapból kellett volna a gyógyszer mellé). Remélhetőleg csak ennyi. Amúgy nekem a 14 éves kutyámat írták le, de kiharcoltam hogy igenis írják fel neki a gyógyszert. Teljesen felépült és élt még 2 évig. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok, a cica kapott 5 injekciot infuziot beöntést. Nincs már tüdőgyulladása de kritikus, sajnos ha hêtfőig nem javul fel kell kêszűlnűnk a legrosszabbra. Űrhajos kajával tápláljuk itatjuk ês imátkozunk. Majd hêtfőn visszűk vissza.
2013. dec. 6. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!