Kertes házban élünk, "kinti" macskáink vannak. Mégis a virágládákba piszkítanak a balkonon, miért?
az okát nem tudom, csak le tudom írni, nálam hogy szoktak le róla:)/talán az lehet, hogy puhább, és jobb illatúbb a virágföld, vagy nem tudom/
vettem ilyen kis napraforgó alakú díszt, amit a növények közé lehet dugni, minden ládába legalább egyet raktam( mielőtt a ládába raktam volna, előtte lefújtam macska-távoltartó spray-vel (nem tudom jól írtam-e), eleinte 3napota befújkáltam a kis figurákat, teljesen leszoktak róla!
azért a figurákat fújtam be, mert a spray-re rá volt írva, hogy növényekre nem lehet fújni, és olyat nem is kaptam, amit növényre lehet fújni! jó mérges is voltam, hogy köztudott, hogy a macskák mindig a virágokon élesítik a körmeiket, meg megeszik őket, meg belepiszkítanak a ládába, mégsem találnak ki erre semmit!
remélem azért kicsit segítettem!
üdv!
A macska riasztó a legjobb (spray formájában lehet kapni)
A lényeg, hogy semmiképp ne bántsd őket, mert az ellenkező hatást éred el. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!