Egy félős cicából lehet ölbe cica? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Lenne egy cica, akit magamhoz vehetnék. Még nem láttam személyesen, csak képen, és megtetszett. Úgy találták, azt mondták, hogy más macskákhoz kedves, emberekkel is kommunikál, játszik, ugyanakkor elég félénk, az emberektől fél. Már felnőtt. Szerintetek sok szeretettel megbarátkozna velem? Én nem rég vesztettem el a cicámat, aki nagyon hízelkedős volt, tudom, hogy ugyanolyan nem lesz, mert mind más személyiségek, de olyat szeretnék, aki ha idővel is, de azért kedveskedős lesz.2009. nov. 20. 21:18
1/3 anonim válasza:
Ha türelmes vagy vele, szereted és ezt tudtára adod, akkor igen. Még egy felnőtt cica is tud hűséges, barátkozós, bújós lenni, csak adj neki időt. :)
2/3 anonim válasza:
hát nem tudom, szerintem amelyik cica nem olyan bújós, az sose lesz az. nálunk 4 cica lakik, kettőtől lépni se lehet, a harmadik néha jön csak, de a negyedik cica annyira egy magának való hisztis teremtés :) pedig egyformán bánunk velünk, minden tekintetben (nálunk születtek, tehát kiskorában se bántották mielőtt idekerült)
3/3 anonim válasza:
Sokat kell vele játszani,és akkor barátságos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!