Letezik, h egy 5 honapos macska mar jelol?
Ertem, de azt mondtak ez majd csak kb 8 honapos koraban fog bekovetkezni, de ma eloszor eloadta. Surgosen megoldom ezt az ivartalanitast,,,
Koszi :)
Úgy bírom,ha az orvosok is megrekednek a diplomájuk évében és nem olvasnak szakirodalmat..
Én nem vagyok orvos,de olvastam, hogy mint az embereknél, az állatoknál is előbbre jött az ivarérettség-tunya életmód, táplálás - a civilizáció, főleg a cicáknál-akár már 4-5 hónaposan is.(mostanában itt a gyakorin is volt már egy-két 5 hónapos tüzelő nőstény). Ezért Észak-Amerikában és Ny-Európában már a minél előbbi-akár 4-5 hetes korban történő műtétet javasolják, mivel alig viseli meg őket,ill gyorsabb a gyógyulás. Persze nem kell ennyire korán, de 4-5 hónapos korban már simán.
Tényleg sürgősen műtét,ha jelöl,mert néha nem marad abba az ivartalanítás után sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!