Beteg a cica szeme, ha nagyon csipás?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam cicanézőben, mert cicát szeretnék. A cicus fél karthauzi, de meg van fázva. Látta állatorvos, kapott 3 szurit, meg gyógyszert. Addig nem adják oda míg ki nem kezelik. Viszont engem a szeme aggaszt. Tiszta csipa volt. Viszont az állatorvosnak biztos feltűnt volna ha baj lenne vele.
Szóval lehetséges hogy beteg a szeme? Vagy ez normális?
(2 hónapos a cicus)
Köszi a válaszokat!
/Most még olvasgattam hasonló kérdéseket, ott azt írták, hogy ez a megfázás velejárója, hogy csipás. Akkor ezek szerint el fog múlni?/
2009. nov. 20. 06:50
1/5 anonim válasza:
Nem megfázás, macskanátha. Az egy fertőző betegség, valószínüleg ezzel kezelik a cicát. Egyik tünete a csipás, meggyűlt szem. Ha kikezelték a cicát, akkor el fog múlni.
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. De a cicát addig nehogy elhozd, amíg a betegség legkisebb jelét is látod rajta, mert a macskanátha egy igen komoly betegség.
3/5 anonim válasza:
nekem is csipás volt a kiscicám, rejjelre mindig összetapadt a szeme, ki sem bíta nyitni, vettem neki szemcseppet és elmúlt gyorsan.
4/5 anonim válasza:
Ez a kiscicáknál előfordul nálunk született 5 darab kismacska. És mind az 5-nek irtó csipás volt a szeme amikor kinyiltak. Mi kamillás teával dörzsölgettük és csomó ilyen hártya vagy mi jött ki a szemükből. Viszont a cicanátha elég súlyos betegség nagyon remélem, hogy a tiéd meggyógyul, mert nekünk az egyetlen egy vörös kiscica abba halt meg. Viszont már 5 hónaposak és az egyiket meg is tartottuk és kutya baja. Úgyhogy inkább azért izgulj, hogy épségben hazakerüljön a cicád.
5/5 anonim válasza:
az én macskámnak szinte mindig csipás a szeme és nagyon féltem de ugye nem fog meghalni? mer nagyon szeretem és ha meghal nem tom hogy mit hogy mit fogok csinálni nélküle kérlek segíts szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!