Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Beteg a cica szeme, ha nagyon...

Beteg a cica szeme, ha nagyon csipás?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam cicanézőben, mert cicát szeretnék. A cicus fél karthauzi, de meg van fázva. Látta állatorvos, kapott 3 szurit, meg gyógyszert. Addig nem adják oda míg ki nem kezelik. Viszont engem a szeme aggaszt. Tiszta csipa volt. Viszont az állatorvosnak biztos feltűnt volna ha baj lenne vele.

Szóval lehetséges hogy beteg a szeme? Vagy ez normális?

(2 hónapos a cicus)

Köszi a válaszokat!

/Most még olvasgattam hasonló kérdéseket, ott azt írták, hogy ez a megfázás velejárója, hogy csipás. Akkor ezek szerint el fog múlni?/

2009. nov. 20. 06:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem megfázás, macskanátha. Az egy fertőző betegség, valószínüleg ezzel kezelik a cicát. Egyik tünete a csipás, meggyűlt szem. Ha kikezelték a cicát, akkor el fog múlni.
2009. nov. 20. 06:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. De a cicát addig nehogy elhozd, amíg a betegség legkisebb jelét is látod rajta, mert a macskanátha egy igen komoly betegség.
2009. nov. 20. 09:26
 3/5 anonim válasza:
nekem is csipás volt a kiscicám, rejjelre mindig összetapadt a szeme, ki sem bíta nyitni, vettem neki szemcseppet és elmúlt gyorsan.
2009. nov. 20. 20:57
 4/5 anonim válasza:
Ez a kiscicáknál előfordul nálunk született 5 darab kismacska. És mind az 5-nek irtó csipás volt a szeme amikor kinyiltak. Mi kamillás teával dörzsölgettük és csomó ilyen hártya vagy mi jött ki a szemükből. Viszont a cicanátha elég súlyos betegség nagyon remélem, hogy a tiéd meggyógyul, mert nekünk az egyetlen egy vörös kiscica abba halt meg. Viszont már 5 hónaposak és az egyiket meg is tartottuk és kutya baja. Úgyhogy inkább azért izgulj, hogy épségben hazakerüljön a cicád.
2009. nov. 21. 13:46
 5/5 anonim válasza:
az én macskámnak szinte mindig csipás a szeme és nagyon féltem de ugye nem fog meghalni? mer nagyon szeretem és ha meghal nem tom hogy mit hogy mit fogok csinálni nélküle kérlek segíts szia
2011. jan. 27. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!