HOgyan érhetem el, hogy a macskák ne piszkoljanak valahová?
Figyelt kérdés
Van egypár kóbor vagy máshoz tartozó macsek -amúgy imádom az állatokat- a környéken, akik folyton vagy a teraszunkat tisztelik meg, vagy a felhajtónkat, vagy más teret.
Nem is értem, miért a betonra csinálnak, amikor van kert..és máshol lakik.
Amúgy elég kellemetlen a dolog.
2013. nov. 22. 19:29
1/7 anonim válasza:
Területjelölés miatt tolják a betonra.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben van, de a kérdésre is van válaszod?
2013. nov. 22. 19:54
3/7 anonim válasza:
Rájuk engeded a kutyát, hadd kergesse meg a cicust :D
Vagy kifigyeled, amikor kábelt észül fektetni és telibe nyomod a slaggal (vízzel).
4/7 anonim válasza:
Távoltartó spray?
Kiteszel egy almot a teraszra? (Egy dobozka, benne homokkal vagy virágfölddel, hátha veszik a lapot.)
5/7 A kérdező kommentje:
:)
Koszi mindenkinek.
Sajna altalaban az ejszaka leple alatt lepnek meg az ajandekkal, mint a Mikulas :)
Mi az a tavoltarto spray?
Almot nem rakok nekik, nem akarom ideszoktatni oket es kutyeszunk nincs -nem is szeretnenk.
2013. nov. 27. 20:01
6/7 fiftififti válasza:
A legtöbb díszállat kereskedésben lehet kapni távoltartó sray-t. Ahova nem akarod, hogy oda menjenek, lefújod és elkerülik majd a helyet. Egy terasz esetében ez nem tudom mennyire kivitelezhető
7/7 anonim válasza:
Ecet vagy narancs citrom aroma nálunk beválik:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!