Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ugye nem beteg?!

Ugye nem beteg?!

Figyelt kérdés

Van egy féléves kislány cicám, akinek tályog volt a bal szeme felett. Azóta már kezelte orvos a sebét, de nem húzódott vissza normálisan a bőr és ez a szeme most kicsit nagyobbnak tűnik. De nem is ez a baj, hanem a bal szeme mindig nagyon csipás. Egy nap alatt kétszer háromszor kell megtörölni neki, míg a másik tiszta.

Mi lehet a baja?? Nagyon aggódom érte! A válaszokat előre is köszönöm!

2013. nov. 22. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha el viszed állatorvoshoz, ő segít rajta. És az aggodalmad is megszűnik. Miért nem mentél vele dokihoz. Fel mehet az agyára, amitől elpusztul. De meg is vakulhat. További kezelés kell neki. Ne félj, nem kerül sokba. A doki ad be neki gondolom inyekció formájában antibiotikumot és gyulladásgátlót. De ezt csak ő tudja, mint ahogy ki kezelni is. Minél hamarabb el kellene vinni, nehogy komolyabb baj legyen. Akár fertőzés, vagy a szeme nem fogja bírni a nyomást!
2013. nov. 22. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Elviszem állatorvoshoz, de sajnos csak decemberben tudom. Ajánlották addig az emberi antibiotikumot.
2013. nov. 26. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én 1 hónapos kismacskám is nagyon beteg volt egy hónapja. Gomdolkoztam én is emberi antibiotikumon, de nem ajánlotta senki. És azt minden ember, legalább is a legtöbb tuja, hogy em,beri gyógyszer állatnak mérgező. Nem szabad. És ezért én inkább elvittem állatoprvoshoz, az utolsó 1000 forintból. Az állatorvos csak a második kezelésért kért egy 1000-est. De ha felhivod az állatorvos.od, és megmondod, hogy ez és az a baja a macskádnak,. akkor megmondja, hogy mennyite kér. Max te megkérdezed, hogy hitelbe megcsinálja e, mert ugyis majd visszaviszed kontrolra vagy akármi. Nem halsz bele. Én is csináltam már így és már el is felejtetttem. :)
2013. nov. 26. 14:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :)
2013. nov. 27. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!