Masfel eves him macskamnak mi baja lehet?
Engem érdekelne mi lett a macskával...
Nem vagyok szakértő de tapasztalataim alapján úgy gondolom a hányás korai stádiumban lévő mérgezésre utal... a hasmenés pedig az előző probléma tünete..
Szerintem is mielőbb orvoshoz kell vinni, de nem a sarki kisdoktorhoz aki ránézés alapján diagnosztizál.. nem azért mert nem ért hozzá hanem azért mert 1 jól felszerelt állat klinikán azonnal röntgeneznek vért elemeznek ultrahangoznak stb.. persze pénz legyn nálad
Addig van esély megmenteni a macskát amíg jó erőben van, ha legyengül nem iszik nem eszik, képtelen lábra állni. attól kezdve nagyon nehéz.
ha az utolsó válaszolót érdekli még a dolog akkor leirom hogy ezek után mik történtek.
Szóval a hányás pár napon belül elmúlt, viszont maradt a hasmenés. A nőstény macskámnak is ment már a hasa. Elmentem állatpatikába vettem nekik hasmenés ellen gyógyszert, viszont eközben a nőstény cicusomnak lebénul a nyelőcsöve. Másnap elvittem az állatorvoshoz, bent hagyta megfigyelésen, nehogy veszett legyen. 5 napig bent volt, közben folyamatosan kapta a perfúziót, elvetélt. Az orvos lemondott a vszettségről, mivel nem volt agressziv, és enni is akart szegény csak nem tudott a lebénult nylőcsöve miatt. Folyt a nyála nem tudott nyávogni, nagyon gyenge volt. le is fogyott rendesen.
5 nap után hazahoztam, már evett rendesen de csak puha konzerveket. Nyávogni is tudott, néha rekedtesen de azér próbálkozott. Itthon is nagyon gyenge volt, nem tudott állni a lábán, de pár napon belül felerősödött, megtisztogatta magát, egészséges lett. A doktor fertőzésre gyanakszik, vagy valami virusra. Pontos diagnózist nem tudott felállitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!