Benti cicát szeretnék. Tényleg ehetetlen a szőrüket eltüntetni? És mi van a terület kijelőléssel?
Van egy 3 éves beagle kutyusom. Ő kint alszok az udvaron a ház előtt egy bekeritett részen.
Nap közben estig (télen este is) bent van a ház pincéjében (ami igazából egy iroda, és egy kazánház és egy tárolószoba)
Nagyon sok helye van neki aludni stb.
Szeretnék mellé egy cicát. De mivel félek hogy a cica összeszedi a bolhákat és átadj a kutyának, bentire gondoltam.
Viszont azt olvastam, hogy szinte lehetetlen a szőrt eltüntetni.
Igaz?
A kutyusom nőstény.
Azt olvastam a kandúr cicák mindenhova odapisilnek a területszerzés miatt. Ezért jobb lenne nőstény?
A nőstények nem akarnak kiszökni mikor tüzelnek?
Jaj és hozzáteszem el vinném sétálni a cicát pórázon amikor a kutyussal is megyünk másfél órás sétára naponta:)
Gratulálok utolsó előtti, hogy levezeted magad előtt a saját világod.Hiszen mindenki saját magából, illetve környezetéből indul ki.
A kutyát senki nem engedi átszökni és normálisan van gondozva:)
Azért a helyesírás egy dolog gépen. De azért hogy egy sima kérdésből állandóan másfelé kanyarodjunk el ahhoz kell ám az ész...
És ha már úgyis annyira belementünk ebbe a szomszédba. Az környék összes háza perben áll vele az állattatás és a felelőtlen állattatás miatt miatt.
Olvas el előbb a kérdést, mielőtt csak úgy válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!