Attól függ a kutya lelki állapota milyen. Ha szegény nem olyan jó körülmények között él, esetleg bántották/bántják, akkor lehet benned is a rosszat látja. Nem tudom mennyire vagy jóban a szomszéddal, esetleg ha valami finom dolgot adnál a kutyusnak, és nyugodtan beszélnél hozzá, hátha megszeretne. Amúgy ha ez se segít akkor nincs más mód, figyelmen kívül kell hagyni az ugatást.
2013. okt. 27. 09:31
2/8 anonim válasza:
gondolom a kutya ki van kötve egésznap
és gondolom nem viszik sétálni se
ne csodálkozz hogy be van csavarodva és még téged is ugat
2013. okt. 27. 09:40
3/8 anonim válasza:
A kutya nem mérges rád, a kutya unatkozik, ezért azzal "szórakozik", amivel tud: házőrzéssel. Ha erre éppen te szolgáltatsz neki okot, akkor rád fog ugatni. Kikötött kutyától ne várj normális viselkedést, mert eleve egy nem normális életet él. Ne vedd magadra, inkább próbáld meg meggyőzni a gazdáit, hogy engedjék el meg vigyék rendesen sétálni, mert arra szüksége van minden kutyának.
2013. okt. 27. 09:42
4/8 A kérdező kommentje:
:( Azt hittem eltelik egy idő, és rájön, hogy én nem akarok rosszat neki, és figyelmen kívűl fog hagyni. Sokszor direkt a kerítés mellett mentem, hogy szokja, hogy nem vagyok rossz ember! De mindig rámugat, ha nem a járdán megyek, hanem a füvön a kerítéshez közel 2-3 méterre!
Akkor nem is fogom tudni megnyugtatni?
2013. okt. 27. 09:45
5/8 anonim válasza:
Majd kiderül, lehet, hogy egyszer megunja, hogy folyton rád ugat, de azért ha nem, akkor se lepődj meg.
2013. okt. 27. 09:50
6/8 anonim válasza:
Azért ugat,mert k..ra unatkozik és te vagy az egyetlen élményforrása.
2013. okt. 27. 10:30
7/8 anonim válasza:
dobj át neki valami marha lábszár csontot és akkor nem fog ugatni :D
2013. okt. 27. 10:37
8/8 anonim válasza:
ma 10:37
ha csontot dob neki, akkor egy idő múlva azért fog ugatni, hogy kaja már azt a csontot:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!