Van itt valakinek Brit cicája? Brit Gazdik válaszolnátok néhány kérdésemre?
-Külső belső tulajdonságai
-Neme
-Neve
-Kinti/benti
-Szokásai
Brit rövidszőrűm van :)
Jól megtermett, kb. 5-6 kilós, csíkos ivartalanított nőstény cicus
Cilának hívják :)
Benti
Más cicákat nem nagyon tűr maga körül, akitől kaptam ott egyedüli cica volt, így nálunk se tud a közelébe menni a többi cicánk. Kedves, játékos, sokat alszik, bárhol, de leginkább a számítógépen szeret lenni, most is ott van :) mindig a tekim akváriumából iszik, pedig van saját vize. :D
fél éves csíkos kislány
Masni
benti
nálunk a zuhanyzóból iszik pedig van sjaát vize de dáig lusta elmenni.. :D egyébként hihetetlenül imádnivaló, játékos és végtelenül okos. rengeteget eszik egyszerűen folyton enne :D de persze ezt nem szabad neki engedni nehogy elhízzon . én csaj ajánlani tudom egy édes pici dorombológép igazi cukiság :) én imádom ja és más macskákkal is kijön és a yorkimmal is bár eleinte távolságtartó volt :)
Kandúr
Baltazár
benti
nagyon cuki dorombolós cica mindenkit szeret és egy gazdit is szeretne már magának 16hetes ivartalanítással olcsón elvihető 18e természetesen tk-val
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!