Bibi05 kérdése:
Most mit csináljak? Miért ilyen levert?
Figyelt kérdés
Cicám széklete vasárnap este véres volt, nem gondoltam, hogy valami komolyabb lehet, de nyugtalanított, vártam, tegnap előtt elvittem állatorvoshoz, hogy nézze meg,mi a baj, lázas is volt, nem evett, csak épphogy, inni ivott, kapott injekciót, este még rosszul volt, reggel semmi baj. Vissza kellett vinni, hogy megnézzék, kapott 3 injekciót, megkapta a férgtelenítő tablettát is, és most olyan 8 óra felé megint levert.
Mi ennek az oka, dolgozik a szervezete az oltásokkal, vagy mi? Mellékhatás? Pénteken megint vinni kell kontrollra. De egyre szebben eszik, inni is iszik, nagyon sokat fogyott.
Köszönöm előre is. Ha valami nem világos akkor kérdezzetek.
2009. nov. 18. 22:37
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ma voltunk kontrolon, hát eszik, iszik rendesen, a széklete jó, de megint, 39,5 fokos a láza, az felment neki, hétfőn vissza, kapott antibiotikumot, remélem jobban lesz már. Köszönöm mindenkinek, hétfőn megírom, hogy mi van, ha esetleg érdekel valakit. Szép napot.
2009. nov. 20. 15:17
12/13 anonim válasza:
Szia az én macskám is volt már 2x beteg, de nem kakilt véreset. Csak feküdt és feküdt egész nap és nem evett semmit. Azt megtapasztaltam jó pár macskámnál, hogy ha beteg mellette kell lenni sokat mert a cica igényli a szeretetet és ne legyél ingerült mert az a macskádra is kihat. Jó gyógyulást neki és ne nagyon engedd ki az udvarra inkább meleg helyen legyen. pl.a radiátor előtt.
13/13 anonim válasza:
Csak várj türelmese!A injekciónak hatnia kell!Meg nem kis idő amig a szervezete feldolgozza!Várj és aztán javulnia kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!