Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most mit csináljak? Miért...

Bibi05 kérdése:

Most mit csináljak? Miért ilyen levert?

Figyelt kérdés

Cicám széklete vasárnap este véres volt, nem gondoltam, hogy valami komolyabb lehet, de nyugtalanított, vártam, tegnap előtt elvittem állatorvoshoz, hogy nézze meg,mi a baj, lázas is volt, nem evett, csak épphogy, inni ivott, kapott injekciót, este még rosszul volt, reggel semmi baj. Vissza kellett vinni, hogy megnézzék, kapott 3 injekciót, megkapta a férgtelenítő tablettát is, és most olyan 8 óra felé megint levert.

Mi ennek az oka, dolgozik a szervezete az oltásokkal, vagy mi? Mellékhatás? Pénteken megint vinni kell kontrollra. De egyre szebben eszik, inni is iszik, nagyon sokat fogyott.

Köszönöm előre is. Ha valami nem világos akkor kérdezzetek.

2009. nov. 18. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi emberek sem gyóygulunk meg egyik napról a másikra, a macskának is szüksége van néhány napra, hogy teljesen rendbe jöjjön. Lehet, hogy az oltásban volt valami nyugtató anyag, és elbódult egy kicsit.

Jobbulást a Cicádnak!!!

2009. nov. 18. 22:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Lehet, csak nagyon féltem, hogy elvesztem, vagy nem tudom, akkor csak felfújom? Remélem meggyógyul. Nagyon szépen köszönöm a választ.
2009. nov. 18. 22:58
 3/13 anonim ***** válasza:

(Én válaszoltam az előbb.) Teljesen normális, hogy aggódsz a cicádért.

A lényeg, hogy iszik és eszik, akkor szerintem nincs is nagy baj ;-) Próbálj tehát egy kicsit megnyugodni - többet most nem tehetsz. Inkább küld felé gondolatban a szeretetedet - az gyógyító hatású!

2009. nov. 18. 23:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy nagyon, köszönöm a jó kívánságot is. Akkor próbálok arra gondolni, hogy most azért levert, hogy utánna jobb legyen neki, meggyógyuljon, hiszen érte van. Oké, csak olyan rossz látni. De köszönöm mégegyszer.
2009. nov. 18. 23:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Így van, gondolj arra, hogy most hatnak a gyógyszerek, és hétvégén már rohangál, és dorombol!!! :-)
2009. nov. 18. 23:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2009. nov. 18. 23:40
 7/13 anonim ***** válasza:
nemrég a cicámmal hasonló volt a helyzet. véreset kakilt és nem evett nem ivott. A doki adott neki 2 szurit, és azt mondta hogy ha másnapra nem lesz jobban akkor vigyük vissza. Másnapra még rosszabbul volt, mert akkor már mozdulni sem akart. Aztán visszavittük dokihoz megint szuri. Estére nem lett jobban, már kezdtük az hinni hogy nem fogja túlélni és nagyon szomorúak voltunk. Másnap megpróbáltuk etetni, és evett pár falatot és kis idő múlva már jobb volt mint újkorában XD Úgyhogy jobbulást a cicádnak és türelem.
2009. nov. 19. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi sem gyógyulunk meg hamar ez igaz, biztos rendben lesz, csak figyelj szegényre, meg kímélő kajákat adj neki. Viszont azon elgondolkodnék, hogy elég gondos-e a dokid, mert beteg macskát nem szokás ilyenekell csszegetni, hogy féreghajtó. A miénk "csak" lelkibeteg volt, és mondta, hogy nem adja be neki, mert nem százszázalékos a macska, ilyenkor nem lehet. Nem hogy egy véreset kakilós beteg macskát féreghajtani. :O
2009. nov. 19. 14:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ, jobban van de még nem az igazi, eszik szépen, jobban mint előtte, a doki adott neki tápot is, holnap visszük vissza, inni is iszik, a kedve jobb mert bújik, meg szól ha éhes, akkor ada kell mennem mellé és simagatni :) játszani még nem igazán merek vele, mert elég gyenge szegény, 2 napja nem volt nagy dolog, az alomban, ma viszont, volt, nem véres, kemény kaki:), legalább nem véres,meg nem megy a hasa.

Lehet hogy nem kellett volna féreghajtó most még neki, hogy gyenge, de az igazság az, hogy nem tudtam volna úgy elmondani a dokinak, mert nem M.o.-n élünk már.

Én bízom a dokiban, oda járunk mindig, eddig jól végezte a munkáját, remélem nem "ábrándulok" soha ki belőle.

Nagyon vigyázzatok az állataitokra,mert megérdemlik a kisördögök. :) Szép napot.

2009. nov. 19. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Örülök én is, hogy javult tegnap este óta a macsesz állapota!
2009. nov. 19. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!