A repülő utasterében vagy csomagterében jobb utaztatni cicát?
7 hónapos csak lakásban tartott perzsa cica, 2,5 órás repülőút lesz. Mindenképp vinni szeretnénk, mert 3 hétre utazunk családlátogatóba, és annyit nem szeretnénk külön tölteni tőle.
Én és a férjem is az utastérben vinnénk inkább, hogy mellettünk legyen, de a légitársaságok oldalán mindenhol azt látom, hogy a cargót ajánlják, mert az csendesebb és nyugodtabb.
Oslo, Norvégia.
Szüleim tudnának vigyázni rá, lakhatna náluk, azzal nem lenne gond, csak nekem és a férjemnek is hiányozna nagyon. Meg neki is hiányoznánk, minden nap vár minket munka után az ajtóban, az ágyunkban alszik, mikor eszünk, akkor ő is ül a széken az asztalnál. Nappaliban mellettünk alszik a kanapén, követ mindenhová. Annyira édes, nem tudom elképzelni, hogy nélküle legyünk 3 hetet.
Úgyhogy marad a repülés. Kocsiutat szereti, a szállítóboxában szeret lenni, néha abban alszik mikor jól bekajált, szóval nem hiszem hogy nagyon félne ha hallja a hangunkat meg lát minket.
Van olyan cica, amelyik inkább menne a gazdijával. Szóval ha úgy látjátok, én is támogatom, hogy menjen.
Természetesen veletek, az utastérben!
Nekem kandúrkám van, eddig háromszor volt számára új helyen, nagyon élvezte. De tényleg. Egyből indult felfedezni, kereste a fürdőszobában az almot, használta stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!