Kinek milyen gyakran veszik el macskája?
Megfogja őket egy kutya, elüti az autó (attól, hogy nem látod, még nem biztos, hogy nem történik meg), mérget vagy mérgezett rágcsálót esznek, összeszednek valami jófajta betegséget, amibe valahol belepusztulnak, jó esetben egyet-egyet befogad valami jószívű ember. Vagy simán velük van tele a helyi sintértelep vagy állatmenhely, vagy hordákban élnek, mint kóbormacska. A lehetőségek száma végtelen.
Ugye tudod, hogy nem normális dolog hagyni, hogy a nőstény macskád évente kétszer 2-3-4 kicsit szüljön. Ivartalaníttatni kellene!
Az ilyen szerencsétlen sorsú jószágok miatt utálja sok ember a macskákat, ők szarják tele a homokozókat, veszélyeztetik betegségekkel, bélférgekkel a többi állatot és az embereket, őket kínozzák meg, verik agyon, mérgezik meg, a szaporítójuk helyett!
8 éve vagyok macskatartó és nem veszett el soha macskám,bár én nem is engedem ki őket.
Nem gondoltatok az ivartalanításra?
Na tipikus esetei vagytok, akiknek soha nem adnék macskát.
Szaporítasz, miattad és hozzád hasonlók miatt van egyre több kóbor cica, akiknek keserű, fájdalmas és rövidke életük van, és rengeteg ember a saját idejét, kényelmét félretéve küzd hogy megmentse őket. Ha bármi állatszeretet van bennetek akkor ivartalanítjátok azt a szerencsétlen macskát...
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem egyáltalán nem veszett még el soha macskám 1 percre sem, mert vigyázok rá, és szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!