Az egyszerű házi macskák is lehetnek szépek nem csak a fajtiszták? Szerintem az én össze vissza keveredett befogadott cicáim is nagyon szépek, szerintetek? És nektek melyik cicám tetszik a legjobban?
11-es na ilyen a szép házi macska,ápolt,rendezett bunda,tiszta és tényleg nagyon szép!
Kérdező tieid látszik nem egészségesek, hasonlítsd össze a 11-es hozzászóló macskájával a tieid..
Szerintem is minden cica szép.
A képeken nem láttam semmi különöset, csak az elsőnek volt olyan fura a pofija, de nem tudtam, mitől vannak rajta azok a barna foltok.
nekem a cirmos cica tetszik, ami van a pasas vállán.
Viszont a macska szemének csipássága lehet normális. Akkor gáz, ha túl gyakran csipásodik be ill. még váladékozik is mellé.
A cicám ébredés után nem szokott mosakodni, csak evés után mossa meg a pofiját, rendszerint akkor törli ki a szeméből a csipákat, ha én nem teszem meg. Viszont valamiért a nyáron macskanátha szerű tüntetei voltak, de semmi láza nem volt, csak tüsszögött és folyt az orra, a szemében pedig könnyszerű váladék volt. (Benti cica, szóval ötletünk sincs, mi lehet az oka, lehet, hogy bevittük a lakásba, ill. az is lehet, hogy egy hétig a rokonoknál kellett nyaralnia, és lehet, hogy az új környezetben más volt a baciflóra, bár ezt kétlem, mert akkor a lappangási idővel nem lehet összeegyeztetni.) Az antibiotikum után kapott a nózijába nyálkaoldót, a szemébe pedig tisztítófolyadékot. Ezt azért mondom, mert valószínűleg nektek is segítene.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, vannak szép cicák a házicicák és fajtatiszta cicák között is. Csúnyák is vannak közöttük, de azok általában a nagyon kiélt és beteges cicák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!