Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen gyakran kell fürdetni...

Milyen gyakran kell fürdetni a cicusokat?

Figyelt kérdés

Én általában 1-2 hetente megfürdetem, mert bejön a szobába, az ágyamba, szeretem tudni, hogy tiszta. Mert néha ha kiengedem játszani ki tudja, hogy merre járt, milyen macskákkal találkozott, stb.

Viszont hallottam már olyat is, hogy valaki soha nem füröszti a macskáját.

2009. nov. 17. 10:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Neked meg úgyis hiába mondom, mert nem olvasod, hogy különben mocskos.
2009. nov. 17. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Minek teszel fel kérdést ha nem vagy kíváncsi a válaszokra? Csak fújod a magadét.. Akkor nem kellett volna macskát venned ha ennyire mániákus vagy. Nem tesz jót neki a fürdetés, kiszárad tőle a bőre, fogékonyabb lesz a bőrbetegségekre, könnyebben megfázhat és nem csak míg vizes, hanem mindig, mivel rendszeresen lemosod a "védő" viaszréteget a bőréről.

Ha meg akarod fürdetni tedd évente 1X!!! Ne többször!!

2009. nov. 18. 14:18
 13/17 A kérdező kommentje:

"...nem kellett volna macskát venned..."

Ha annyira tudni akarod, nem vettem. Pár hetesen és betegen dobták be hozzánk a kerítésen az utcáról. Akkor az sem volt biztos, hogy egyáltalán életben marad.

Úgyhogy erről ennyit.

2009. nov. 18. 17:44
 14/17 A kérdező kommentje:

Ami pedig a kérdést illeti, arra lettem volna kíváncsi, hogy ki milyen gyakran füröszti a macskáját. De mivel többes szám második személyben nem lehet kérdést feltenni, ezért voltam kénytelen egy kicsit átfogalmazni.

Sajnálom, ha félreérthető voltam.

2009. nov. 18. 17:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Sztem épp tőlem kaptad meg a választ a kérdésedre szóval rosszal kötekszel. De a nemes cselekedetedhez gratulálok!

Csak lehetőleg a jövőben nem öld meg szegényt..

2009. nov. 19. 11:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Ezt inkább nem kommentálnám...
2009. nov. 19. 14:22
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem túl el van kényeztetve és arra is lusta hogy megmosakodjon:DDDD
2009. nov. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!