Mennyi ideig tart normál esetben macska elpusztulása esetén a gyász időszak? Hány éves korig érdemes egy macskát befogadni?
Ma reggelre elpusztult a macskám, tegnap apám mondta, hogy szerinte beteg...éjjel elpusztult. Én messzire járok suliba, szinte sose láttam a macskát, nem is tudtam, hogy beteg.
Most azon gondolkodok, hogy új macskát szeretnék.
De te nem is gyászolsz! Nem is szeretted a macskád! Megsirattad egyáltalán?! És azt is írtad hogy nem foglalkoztál vele különben tudtad volna hogy beteg! Én egy hónapig sirattam a macskám és még most néha sírok mikor rá gondolok! Nekem az új macska nem is jutott eszembe! Csak akkor legyen macskád ha szeretni fogod és gondoskodsz róla nem úgy mint az előzőről. Egyébként az "elpusztult" szó is jelzi hogy semmi kapcsolatod nem volt vele. Ha szeretted volna azt írod maghalt! És nem a pár órával a meghalása után írsz ki egy ilyen kérdés! Minek akarsz macskát?!
"Én messzire járok suliba, szinte sose láttam a macskát, nem is tudtam, hogy beteg. "
Nincs rá időd! Kb. mennyit tudnál vele foglalkozni? Volt egyáltalán neve a macskádnak?! Így semmilyen állatot nem lehet tartani... Szörnyű vagy...
volt neve, tavasszal született minden nap minden percében vele voltam, de jött a suli és mivel kan macska volt, mire reggel felkeltem a macska elment csavarogni, haza jöttem megint nem volt otthon, csak onnan tudtam, hogy haza jár, hogy a kaját amit kiraktam neki, mindig megette
nem tűnt fel hogy beteg, ugyanis semmi jelét nem mutatta, csak apu megjegyezte, hogy valószínű azért csavarog annyit, hogy távol pusztuljon el, ne a család találjon rá és ezt érezte a macska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!