Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek? Irjatok!

Szerintetek? Irjatok!

Figyelt kérdés
a macskám májbeteg 6 éves fiú cica. az orvos a betegségére azt mondta hogy 50% esély hogy túléli, én tudom hogy erős és imád minket. de viszont tegnap reggel megette a reggelijét és elszaladt, foggalmam sics hova másfél napja sehol sincsen. szerintetek elment avalahova ahol meleg van vagy valami, vagy meghalni ment mert már érezte hogy nem bírja??? irjatok nagyon fontos!!:'( imádom
2009. nov. 16. 13:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
utóbbi
2009. nov. 16. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért még előkerülhet de ha olyan nagyon beteg akkor elment meghalni.A mi cicánk is egyszer csak elment és soha nem láttuk viszont.Ő már akkor öreg volt.Most megint van egy öreg cicánk és fel vagyunk rá készülve,hogy egyszer nem jön haza többé.:(
2009. nov. 16. 13:28
 3/12 anonim válasza:
100%
Lehet hogy elment egy kicsit hosszabb időre, de ha nem olyan beteg, akkor vissza fog menni a gazdihoz:) Mást nem tudok sajnos:((( De remélem hogy visszakerül hozzád, és akkor nagyon vigyázz rá!:)
2009. nov. 16. 13:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi baja lehet... :S de amúgy nekünk is van 1 fiú macskánk és a fiú macskák csinálnak olyat, hogy képesek eltűnni még 1 hónapra is!
2009. nov. 16. 14:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Pontosabban is le tudod írni, milyen májbetegségről van szó? Gyógyszeres kezelést nem ajánlott az orvos? Vagy esetleg daganata van, ami áttéteket képezhet? Milyen volt az étvágya, mielőtt eltűnt?

Ezen információk hiányában elég nehéz megítélni, hogy miért mehetett el. Tehát írjál, és azt is , ha visszament. Drukkolok.

2009. nov. 16. 17:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!! ghát nagyon jó étvágya volt midnig éhes volt, és azt hittem hogy ez jó jel!!:S az orvos 2 gyógyszert írt fel neki: synolux antibiotikum 2×1/2 tabletta,

és legalon drazsé szintén 2×1/2 drazsé. azt mondta az orvos hogy helyre jöhet, meg adott tanácsokat hogy mit adjunk neki. én mindent megettem/teszek. meg még annnyi hogy tegnap reggel mikor hívtam hogy Negró cica gyere reggeli, akkor jött gyorsan szaladt valahonnan a rétről. és aztán mikor megette csak ugy jokedvűen nyávogott eggyett és elszaladt, mint aki meg van gyógyulva nagyon örültem!:) kiszaladtam mikor láttam hogy szalad ő is éa mire kimentem sehol semmi, mintha a föld nyelte volna el! tényleg imádom és nagyon szomorú vagyok hogy eltűnt, szerintetek mi lesz?? visszajön még valaha??

2009. nov. 16. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rosszul lenne, akkor nem evett volna már. Reméljük, visszajön, de én biztos nekiindulnék megkeresni.
2009. nov. 16. 20:21
 8/12 A kérdező kommentje:
én is kerestem, de sehol ma a tesom nagyon sokat kereste 2és fél napja nem evett egy falatot legalábbis itthon.
2009. nov. 17. 14:51
 9/12 anonim válasza:
szorítok hogy meglegyen a cicus!!! bár számomra már az is csodálatos gondolat hogy ha tényleg meghalni ment el,hihetetlen okos lehet és ő is nagyon szerethet!
2009. nov. 19. 20:11
 10/12 A kérdező kommentje:
ezzt igy csinálják elmennek ha érzik hogy már nem bírják tovább. azért csinálják hogy ne szenvedjen a gazdája ne legyíen szomorú de abbba nem gondolnak hogy igy mennyire szomoruak vagyunk hogy nem tudjuk biztosra hogy holvan. köszi a válaszokat továbbra is várom. én is nagyon várom vissza de hát ez a 7. nap hogy elment. 12/L
2009. nov. 20. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!