Szerintetek? Irjatok!
Pontosabban is le tudod írni, milyen májbetegségről van szó? Gyógyszeres kezelést nem ajánlott az orvos? Vagy esetleg daganata van, ami áttéteket képezhet? Milyen volt az étvágya, mielőtt eltűnt?
Ezen információk hiányában elég nehéz megítélni, hogy miért mehetett el. Tehát írjál, és azt is , ha visszament. Drukkolok.
Köszi a válaszokat!! ghát nagyon jó étvágya volt midnig éhes volt, és azt hittem hogy ez jó jel!!:S az orvos 2 gyógyszert írt fel neki: synolux antibiotikum 2×1/2 tabletta,
és legalon drazsé szintén 2×1/2 drazsé. azt mondta az orvos hogy helyre jöhet, meg adott tanácsokat hogy mit adjunk neki. én mindent megettem/teszek. meg még annnyi hogy tegnap reggel mikor hívtam hogy Negró cica gyere reggeli, akkor jött gyorsan szaladt valahonnan a rétről. és aztán mikor megette csak ugy jokedvűen nyávogott eggyett és elszaladt, mint aki meg van gyógyulva nagyon örültem!:) kiszaladtam mikor láttam hogy szalad ő is éa mire kimentem sehol semmi, mintha a föld nyelte volna el! tényleg imádom és nagyon szomorú vagyok hogy eltűnt, szerintetek mi lesz?? visszajön még valaha??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!